≫ 

Saznajemo: Nađeno oproštajno pismo pored Gorana Đokića koji je ubio sestre na Bežaniji, u njemu spominje decu

Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao - čuvaj mi decu

  • 0
Bežanijska kosa Bežanija leševi mrtva tela sestre policija Foto: Telegraf.rs

Goran Đokića (37), koji je kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio Jelisavetu Đ. (76), a udarcima po glavi ubio njenu rođenu sestru Gordanu Đ. (78), izvršio je samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi, a kako Telegraf ekskluzivno saznaje, ostavio je oproštajno pismo svojoj supruzi.

"On je ostavio oproštajno pismo svojoj supruzi sa kojom nije bio u dobrim odnosima u poslednje vreme. Pismo je kod policije, a u njemu je između ostalog napisao - čuvaj mi decu", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, policija u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, rasvetlila je teško ubistvo na Bežanijskoj kosi i kao izvršioca identifikovali Goran Đokića (37), koji je juče izvršio samoubistvo ispred jedne zgrade na Bežanijskoj kosi.

On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, oštrim predmetom usmrtio ženu (76), a udarcima po glavi ubio drugu ženu (78).

Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo Goran Đ. pronađeno je juče u automobilu, a utvrđeno je da je izvršio samoubistvo hicem iz pištolja.

Video: Pronađena dva leša u stanu na Bežaniji: U pitanju su 2 sestre, jedna je imala jastuk preko glave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA