Ovo su optuženi koji su terali devojčicu iz sirotišta da se prostituiše u Beogradu: Teodora tada bila trudna

Teodora je ugovarala klijente putem telefona, a Filip i Marko su je vozili na ugovoreno mesto

  • 4
Osumnjičeni Filip T, Teodora J, Marko S Foto: Facebook

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Teodore J. (20) i Filipa T. (20) zbog sumnje da su u Beogradu i Pančevu zajedno sa Markom S. (20), koji je u bekstvu i protiv njega je postupak razdvojen, od februara do juna prošle godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju.

Inače, Teodora je u trenutku kada je podvodila maloletnicu bila trudna. Prema navodima Višeg tužilaštva, eksploatisali su je od februara do 1. juna 2022. godine.

Osumnjičenima se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima u saizvršilaštvu, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 5 godina. Tužilaštvo je predložilo da se Teodori J. i Filipu T. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, dok je za Markom S. raspisana međunarodna poternica.

Takođe, tužilaštvo je predložilo sudu da maloletnoj oštećenoj dosudi imovinsko pravni zahtev u iznosu od ukupno milion dinara, zbog pretrpljenog straha, fizičkih bolova, povrede časti, ugleda, slobode i prava ličnosti, kao i da okrivljene obaveže na plaćanje troškova sudskog postupka. Sumnja se da su Teodora J. (20) i Filip T. (20) zajedno sa Markom S. (20) od februara do 1. juna 2022. godine, maloletnu oštećenu, koja je tada imala 16 godina, primoravali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

Kako se nezvanično navodi, oštećena je štićenica jednog doma za nezbrinutu decu. Okrivljeni su joj pripisali joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, pa su je dovođenjem u zabludu da će joj naći posao u pekari i modelingu, terali na prostituciju. Teodora je ugovarala klijente putem telefona, a Filip i Marko su je vozili na ugovoreno mesto. Posle su joj uzimali sve pare, da bi joj Teodora J. sutradan davala pola ili manje. Teodora se porodila mesec dana pred hapšenje 5. oktobra.

Video: Policija brutalno uhapsila petoricu koji su organizovali prostituciju: Masovno hapšenje makroa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 10

    1. februar 2023 | 12:18

    По десет година затвора, ако понове дело дуплирати. Брзо ће се све довести у ред.

  • Бакрач

    1. februar 2023 | 13:57

    Како је ово претужно. Па крви бих вам се напио!

  • drago777

    1. februar 2023 | 13:19

    kazne treba da budu reciprocne plus zatvor kolko godine nju maltretirali tolko i njih i onda robija tako dovedes drustvo u red i svi mirni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA