≫ 

Delovali zaljubljeno: Ovo su fotografije koje je hirurg osumnjičen da je brutalno pretukao suprugu objavljivao

Nezvanično, ona je izjavila da "zlostavljanje traje 27 dana i da ga je jedva preživela"

  • 5
Hirurg, N.O. Instagram

N.O. (48), hirurg sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao suprugu I. O. (42) i troje maloletne dece u kući u Zemunu na društvenim mrežama svoj brak predstavljao je kao idiličan, a njegovi profili obiluju fotografijama na kojima deluju srećno i zaljubljeno.

Hirurg, N. O. Instagram, printskrin

Poznati hirurg sa Vojnomedicinske akademije N.O. (48) uhapšen je juče zbog nasilja u porodici, a njegovoj supruzi I.O. lekari su konstatovali teške telesne povrede u vidu preloma rebara, nadlaktice, hematoma na glavi i modrica po telu.

Ona je nakon pregleda u bolnici u Zemunu puštena na kućno lečenje.

Nezvanično, ona je izjavila da "zlostavljanje traje 27 dana i da ga je jedva preživela".

Kako "Telegraf.rs" saznaje, I.O. je tokom istrage izjavila da ju je suprug tukao oklagijom, davio kablom, urinirao po njoj i pretio ubistvom.

Kako smo prvi objavili, policiju su juče oko 17 sati pozvale komšije bračnog para koji su čuli tuču i svađu . Vrata im je otvorila I.O. koja je rekla da je "nije tukao već su se samo verbalno sukobili". Međutim, policajci su primetili povrede i zatražili da je odvedu na pregled. Tada je klupko jezivog nasilja krenulo da se odmotava.

I.O. je do detalja objasnila šta je bio motiv njihovih čestih svađa. Kao i to od kada datiraju.

Bračni par ima troje maloletne dece koja su ,nezvanično, i sama trpeli očeve batine.


Policija je tokom uviđaja oduzea dva pištolja.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a poznati hirurg sutra će biti saslušan.

Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zemun, uhapsili su N. O. (48) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on, u januaru ove godine, više puta tukao četrdesetdvogodišnju suprugu, udarao je po glavi i telu, šutirao i davio kablom, nanevši joj teške telesne povrede.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona: 0800 100 600 ili na 192, koji su sve vreme dostupni.

Video: Majka ubijene devojčice smogla snage da se obrati ljudima na protestu ispred Javnog tužilaštva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalija

    2. februar 2023 | 15:04

    Jedan od značaja društvenih mreža jeste da predstaviš sebe lažno. Drugo, iz ovog slučaja shvatamo da komšije ipak svojim delivanjem mogu da spasu tuđi život, ako žele. Postoje zgrade u kojima ljude nije briga da li će komšija da preživi.

  • Kole

    2. februar 2023 | 15:18

    U stara dobra vremena u zatvoru bi ga tako izlomili da mu nikad više nešto slično ne bi palo na pamet.

  • Karikaturista

    2. februar 2023 | 15:29

    E, sad samo da ova nesretna zena ne odustane od tuzbe « zbog dece ». To sto je neko zavrsio fakultet, ne znaci da nema patolosku ljubomoru i potrebu za kontrolom. Danas su svi pod pritiskom, ali ne znaju svi da se izbore sa istim, a svi imaju lazne profile i hvale se uspehom, a s druge strane posudjuju pare da prezive do sledece plate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA