≫ 

Užasna nesreća na putu Leskovac-Grdelica: Poginula devojka, tri osobe povređene

Troje prijatelja poginule devojke zadobilo je teške telesne povrede i hitno prebačeno u Univerzitetski klinički centar Niš

  • 9
Klinički centar Niš, KC Klinički centar Niš / Foto: ATA Images

Na putu Leskovac – Grdelica rano jutros dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je mlada devojka izgubila život, a troje njenih prijatelja zadobilo teške telesne povrede i hitno prebačeno u Univerzitetski klinički centar Niš, potvrđeno je u leskovačkim zdravstvenim ustanovama, navodi Jugmedia.

Prema tim izvorima, nesreća se dogodila na starom grdeličkom putu oko 3 sata. Svi su bili u jednom automobilu.

- Devojka je na licu mesta izdahnula i nije joj bilo spasa, a mladići su hitno prebačeni u urgentni centar Opšte bolnice Leskovca, gde im je ukazana sva neophodna pomoć i odatle su transportovani za KC Niš - rečeno je Jugmedii.

Povređeni su P. M. (23), N. S. (18) i još jedan mladić star 17 godina. Imaju teške povrede u vidu nagnječenja kičme, vrata, glave i grudnog koša, a jedan ima i iščašenje ruke.

Prema nezvaničnim innformacijama, svi su iz Grdelice ili okoline. Nezvanično, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je sleteo s kolovoza i više se puta prevrnuo.

Video: Automobili smrskani, traktor se preturio: Prvi snimci sa mesta stravične nesreće kod Kruševca

(Telegraf.rs/Jugmedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zakon

    5. februar 2023 | 08:36

    Do 21,zabrana polaganja vozačkog! Danas se savremeni roditelji utrkuju čije će dete ranije krenuti na polaganje pa kreću sa 17,da bi čim napune 18 polagali.A druga koja ne polazu,mrze roditelje i sedaju u kola sa decom savremenih roditelja I onda česte ovakve vesti čitamo.Roditelji saučešće

  • CH

    5. februar 2023 | 08:52

    Šta traži dete od 17 godina u tri ujutru van kuće?

  • Lord

    5. februar 2023 | 08:55

    Ista prica se ponavlja skoro svaki dan,a nista se ne preduzima.Kad jednom kreten koji je vozio za ovo dobije tridesetak godina,sve ce se promeniti.Dotle,bice sve vise ovoga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA