≫ 

Na putu kod Kaća zatečena nepomična devojka sa vidljivim povredama: Na kolovozu se stvaraju zastoji

Na terenu su hitna pomoć i policija, a uviđaj je u toku

  • 1
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

Kod Kaća, na putu Zrenjanin-Novi Sad, danas nešto posle 17 časova, zatečena je devojka sa vidljivim povredama, za koju se najpre, kako su ukazivale prve informacije, mislilo da je mrtva, ali na sreću, nije.

Kako Telegraf.rs saznaje, od doktora Zorana Krulja portparola novosadske Hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 17 časova i 35 minuta za adresu Zrenjaninski put kod Kaća.

Na licu mesta zatečena je devojka, stara oko 23 godine, sa vidljivim povredama, nepoznatog porekla.

Ona je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezena na odeljenje reanimacije UC KCV na dalje lečenje i dijagnostiku.

Nešto kasnije oglasila se i PR služba Kliničkog centra Vojvodine oglasila se povodom stanja devojke pronađene pored puta kod Kaća.

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine dana 5 februara 2023. godine primljen je pacijent NN ženska osoba. Pacijentkinja je dovežena vozilom Hitne pomoći u pratnji lekara. Dovežena je u teškom opštem stanju, bez svesti sa vidljivim znakovima krvarenja. Odmah po prijemu preduzete se reanimacioni postupci, a u trenutku ovog izveštavanja sprovodi se dodatna dijagnostika i intenzivan konzervativni tretman - saopštila je PR služba KCV.

Iz novosadske policije još uvek nema informacija o ovom događaju i okolnostima pod kojima se događaj dogodio niti kako je kvalifikovali.

Saobraćaj se na ovoj deonici odvijao otežano, i stvarali su se zastoji.

Video: Teška saobraćajka na auto-putu u smeru ka Novom Sadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA