≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužnica za devojku koja je opljačkala i povredila vlasnicu prodavnice na Zvezdari: Kamere sve snimile

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo traži da joj se produži pritvor

  • 0

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv A.M.M. zbog sumnje da je sredinom januara opljačkala radnju i tom prilikom povredila vlasnicu J.K., pa odnela oko 63.000 dinara. 

Naime, sumnja se da okrivljena 15.1.2023. godine, oko 20,10 časova došla do STR „Palma“  stala ispred pulta za kojim se nalazila oštećena J.K. i od iste zatražila cigarete, krem bananice a potom i sok. Kada je oštećena pružila ruku da dohvati sok, okrivljena A.M.M. je izvadila nož, uperila ga ka oštećenoj i zatražila da joj preda novac, što je oštećena odbila da uradi a potom pokušala da okrivljenu izgura iz objekta.

Kada je okrivljena nožem ubola oštećenu, nanevši joj lake telesne povrede, nakon čega je oštećena istrčala iz prodavnice, a za njom i okrivljena tražeći joj novac, da bi se okrivljena potom vratila u prodavnci i staklenom flašom koju je uzela sa police gađala oštećenu pogodivši je u predelu lica, te je oštećena iskoristila taj trenutak i zaključala okrivljenu u prodavnici. A.M.M. je iz kase oduzela novac u iznosu od 63000 dinara, a potom je rukom razbila staklo na vratima prodavnice i kroz tako načinjen otvor se udaljila u nepoznatom pravcu.

Imajći u vidu da po mišljenju tužilaštva još uvek stoje razlozi zbog kojih je prema okrivljenoj rešenjem sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu određen pritvor, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenoj produži pritvor .

Video: Pretio nožem radnici kioska, pa odneo pare i cigare: Razbojnik u Rakovici pokrao još 3 apoteke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA