≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slobodan iz puške pucao u kolegu zbog svađe na poslu: Nebojša iz Čačka ranjen u stomak i glavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređeni muškarac je kolima Hitne pomoći prevez u čačansku Opštu bolnicu, sa prostrelnom ranom na trbušnom zidu i otvorenom ranom u predelu glave

  • 0
pucnjava, čačak Foto: Rina.rs

Policija u Čačku juče je uhapsila Slobodana B. (56) zbog pokušaja ubistva svog kolege Nebojše R. (39), saznaje "Telegraf.rs". 

Prema podacima iz dosadašnje istrage, dvojica muškaraca rade u istoj firmi i često su se sukobljavali.

Međutim, niko nije mogao da poveruje da će se Slobodan dovesti automobilom ispred ugostiteljskog objekta i čekati Nebojšu da izađe.

- Nekoliko minuta je sedeo u kolima i čekao da kolega izađe iz lokala. Tada mu je prišao i na ulici su počeli da se svađaju. U jednom trenutku Slobodan je otvorio gepek i iz njega izvadio pušku. Nebojšu je pogodio u stomak i glavu. Nakon toga je pobegao. Policija ga je ubrzo pronašla, a u kući kutiju sa municijom- kaže naš sagovornik blizak istrazi. 

Nebojši je određen pritvor do 48 sati i sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Čačku.

Na teret mu se stavljaju dva krivična dela- pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja.

Povrede

Povređeni muškarac je kolima Hitne pomoći prevez u čačansku Opštu bolnicu, sa prostrelnom ranom na trbušnom zidu i otvorenom ranom u predelu glave.


„Pacijent je primljen vidno uznemiren, stabilnih vitalnih parametara, inicijalno pregledan u našoj službi i nakon toga smešten u jedinicu intezivnog lečenja", rekla je dr Marija Stranjančević, specijalista urgentne medicine za "Tanjug". 

Navela je da je urađena sva potrebna dijagnostika i da je odlučeno da bude urađena hirurška intervencija sa otvaranjem prednjeg trbušnog zida i evidentiranjem stepena povreda.

Povrede su sanirane, pacijent je stabilnog stanja i njegovo stanje se prati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA