≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu održan sastanak sa novinarima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Medijima je, pored ostalog, ukazano zbog čega se neke informacije iz pretkrivičnog ili krivičnog postupka ne mogu objaviti, prvenstveno zbog neometanog vođenja istrage i prikupljanja dokaza

  • 0
Nenad Stefanović

Foto: Više javno tužilaštvo

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je održan sastanak sa novinarima, kojima je predstavljen godišnji izveštaj o radu ovog tužilaštva.

U razgovoru sa predstavnicima medija razmenjeni su stavovi i iskustva u vezi sa svakodnevnim radom tužilaštva i potrebe javnosti da zna.

Medijima je, pored ostalog, ukazano zbog čega se neke informacije iz pretkrivičnog ili krivičnog postupka ne mogu objaviti, prvenstveno zbog neometanog vodjenja istrage i prikupljanja dokaza.

Sa druge strane novinari su imali priliki da pitaju i dobiju odgovore o postupanju tužilaštva u konkretnim predmetima, kako iz oblasti opšteg kriminala, tako iz oblasti suzbijanja korupcije.

Sastanku su pristustvovali predstavnici medija, Viši javni tužilac Nenad Stefanović, prvi zamenik javnog tužioca za suzbijanje korupcije Brankica Marić, rukovodilac Odeljenja za opšti kriminal Lazar Lazović i kontakt točka za napade na novinare Nikola Uskoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA