Vreme čitanja: oko 1 min.

"Odrekli se" hirurga koji je brutalno zlostavljao suprugu: Klinike izbrisale Ostojića sa spiska zaposlenih

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesrećna žena sa kojom ima troje maloletne dece je u podlivima hospitlaizovana u KBC "Zemun"

  • 7
Hirurg N.O. Printskrin: Instagram

Posle vesti da je čuveni lekar i major VMA hirug Nikola Ostojić brutalno zlostavljao svoju suprugu i decu, klinike na kojima je radio izbrisale su njegovo ime sa liste zaposlenih. To je među poslednjima uradila i Vojnomedicinska akademija koja je bila matična ustanova u kojoj je Ostojić radio.

Naime, na više sajtova velikih privatnih medicinskih ustanova može se videti da u njihovom stručnom timu više nije hirurg plastične i rekonstruktivne medicine Nikola Ostojić koji se tereti da je brutalno zlostavljao suprugu, piše "Blic".

Do skoro je na sajtu VMA pisalo da je upravo Ostojić u stručnom timu Klinike za plastičnu hirurgiju i opekovitne VMA. Međutim, to više nije slučaj - njegovo ime više se ne nalazi među onima koji čine stručni tim i to možete pogledati ovde.

Podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je u prvog februara zbog prijavljenog nasilja u porodici gde su zatekli hirurga Nikolu Ostojića kome su oduzeta dva pištolja.

Nesrećna žena sa kojom ima troje maloletne dece je u podlivima hospitlaizovana u KBC "Zemun". Njoj su utvrđene teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematomi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vvv

    8. februar 2023 | 07:11

    Tako i treba !

  • Zabrana rada

    8. februar 2023 | 01:03

    Nasilnik i još bez srama i obraza. Sud da ne dozvoli ovo bahaćenje i bestidnost! Polomio ženu i još pred sudom da iznosi "dokaze" da nije kriv?

  • Vanja

    8. februar 2023 | 07:32

    Tako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA