≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sahranjena žena kojoj je nožem presudio pastorak: Ostavio je krvavu u krevetu, pa napao oca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesrećnu ženu do večne kuće, pored ćerke Violete i sestre Jasmine, ispratili su i brojni rođaci, prijatelji i ostali meštani

  • 0
Napad nožem, ubod, ubistvo Foto-ilustracija: Marko Jovanović

Žena koju je krvnički nožem ubio 23. godišnji mladić, Marko P. iz Trešnjevice kod Paraćina, najviše zbog toga što je bila u dugogodišnjoj vezi sa njegovim ocem, sahranjena je danas na seoskom groblju u tom selu.

Svi meštani ovog podjuhorskog sela sa leve strane Velike Morave kažu da je Marina bila „jednom čovek“ i da je stradala „na pravdi boga“, od ruke sina čoveka sa kojim je živela skoro deset godina, tako da su ih svi smatrali bračnim parom mada nisu bili venčani i živeli su svako u svojoj kući, prenose Novosti.

Podsetimo, nakon što je 5. februara uveče upao u njenu kuću i izbo je nožem, ubica je ostavio nesrećnu ženu usmrćenu i krvavu u krevetu, a zatim je polupao i uništio većinu stvari u kući kao da je nešto tražio.

Potom se vratio u svoju kuću udaljenu nekoliko stotina metara i napao oca Miloša (57) nožem želeći i njega da ubije. Otac je, na sreću, uspeo da pobegne i spase se i pored četrdesetak uboda koje je zadobio, a Marko se ujutru hvalio kako je zaklao Marinu pre nego što je sam otišao u policiju da se prijavi.

Nesrećnu ženu do večne kuće, pored ćerke Violete i sestre Jasmine, ispratili su i brojni rođaci, prijatelji i ostali meštani.

Video: Snimci s mesta tragedije: Sportista zapalio troje dece i ženu u kolima, on se izbo na ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA