Vreme čitanja: oko 1 min.

Suđenje za strašnu nesreću u kojoj su 4 drugarice sletele u Moravu: Devojci koja je vozila preti do 12 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za izvršenje krivičnog tela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz koje se krivično delo se stavlja na teret optuženoj S.A., zaprećena kazna zatvora od dve do dvanaest godina zatvora

  • 2

Početak glavnog pretresa u slučaju saobraćajne nesreće u kojoj su, pre godinu dana, stradale dve devojke iz Predejana, održan je u četvrtak, a na njemu je optužena iznela svoju odbranu.

Prema navodima Višeg javnog tužilaštva ispitani su oštećena M.K., kao i pravni sledbenici pokojnih oštećenih M.A. i P.K., kao i drugi svedoci, a sledeći glavni pretres je odložen za dan 03. april.

- Po podignutoj optužnici Višeg javnog tužilaštva u Vranju od dana 06.06.2022.godine, protiv okrivljene Stoilković Anđele iz Predejana, zbog krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u kojoj saobraćajnoj nezgodi su život izgubile M.A. i P.K. i nakon potvrđivanja optužnice od strane Višeg suda u Vranju, dana 12.12.2022.godine, pred tim sudom održano pripremno ročište, na kom su izneti predlozi stranaka u postupku i koji dokazi će se izvoditi na glavnom pretresu.

Za izvršenje krivičnog tela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz koje se krivično delo se stavlja na teret optuženoj S.A., zaprećena kazna zatvora od dve do dvanaest godina zatvora - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Video: Rekonstrukcija stravične nesreće na Pančevačkom mostu: Ovako su 2 osobe izgubile živote

(Telegraf.rs/S.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    10. februar 2023 | 16:36

    Žao mi je svih tih devojaka, ali i ove devojke koja je vozila. Mladi, a pogotovu devojke i početnici, nusu svesni da je vozačka dozvola samo pravo da voziš, a ne i diploma o znanju... Instruktori bi trebalo da ih nauče i upoznaju sa rizicima i zamkama koje ih očekuju. Ne vredi ni 400 sati teorije. To je budalaština . Isjustvo i znanje se stiče tokom prakse... A izjava da nije kriva verovatno je po savetu advokata. ..

  • Miša

    10. februar 2023 | 15:03

    Pošto je dotična koja ih podavi rekla da "nije kriva", dobiće dve godine. Uslovno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA