≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stravičan sudar na putu Prijepolje - Nova Varoš: Žena poginula, dvoje dece povređeno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Deca prebačena u bolnicu u Užicu

  • 2
Udes u Prijepolju Foto: Telegraf

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se u nedelju oko 11 časova dogodila na magistralnom putu od Prijepolja prema Bistrici u mestu Stanjevine život je izgubila jedna ženska osoba, dok je dvoje, od troje dece koliko se nalazio u automobilu povređeno, saznaje Telegraf.

Jedno dete sa povredama glave nakon ukazane pomoći od strane lekara prijepoljske Hitne pomoći transportovano u užičku Bolnincu, dok je drugo dete zbrinuto u Opštoj bolnici u Prijepolju. Prema nezvaničnim informacijama, treće dete koje se nalazilo u smrskanom automobilu, prošlo je bez povreda.

Pod kojim okolnostima je došlo do nezgode u kojoj je jedna osoba izgubila život, još uvek nije poznato, kako se pretpostavlja, vozilo u kojem je bilo pet osoba, od kojih troje dece, izgubilo je kontrolu na klizavom kolovozu i udarilo u bankinu. Od ranih jutarnjih sati, u prijepoljskom kraju pada sitan sneg koji se zadržava na putu.

Saobraćaj na deonici od Prijepolja prema Novoj Varoši, trenutno je u prekidu zbog uviđaja koji obavljaju pripadnici saobraćajne policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    12. februar 2023 | 14:09

    Ali svaki dan... i pamet im ne dolazi. Pa u ratu bi manje ginuli.

  • Pp

    12. februar 2023 | 14:37

    Deo puta gde je isprekidana linija a nepregledan pravac, em zbog siblja pored puta, em zbog duzine pravca pa se kola iz suprotnog pravca slabo primetna od bankina, i onda pojedinci cim se dohvate isprekidane linije gas u preticanje, i u vecini slucajeva ovakvi su ishodi, zato savet prilikom ulaska-izlaska iz prijepolja veliki oprez, zbog pojedinaca iz suprotnog smera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA