≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako je došlo do krvavog sudara dva BMW-a na Zrenjaninskom putu: Kriv je vozač koji je preminuo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon izvršenog uviđaja, zatim uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tuzilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač BMW-a koji je poginuo

  • 18
Saobraćajka Zrenjaninski put Foto: Telegraf

Saobraćajnu nezgodu koja se desila u subotu oko 22 sata na Zrenjaninskom putu izazvao je vozač BMW-a, koji je danas preminuo u Urgentnom centru nakon zadovbijenih povreda.

Kako saznajemo, dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu prisustvovao je uviđaju saobraćajne nezgode koja se dogodila na Zrenjaninskom putu  11. februara.

Nakon izvršenog uviđaja, zatim uzetih izjava od učesnika i pregleda nadzornih kamera, tuzilaštvo je zaključilo da je saobraćajnu nezgodu izazvao vozač auta koji je započeo polukružno okretanje, a da se prethodno nije uverio da to može bezbedno da uradi, odnosno da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

S obzirom da je on danas preminuo u Urgentnom centru, tužilaštvo je naložilo da se dostavi detaljan izveštaj, a nakon čega će se odlučiti da li će preduzimati još neku dokaznu radnju, a potom će biti doneta odluka da li se u radnjama ostalih učesnika eventualno stiču elementi nekog krivičnog dela, a o "čemu će javnost biti obaveštena".

Video: Auto smrskan, muškarac poginuo, devojka teško povređena: Stravična nesreća na Zrenjaninskom putu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deni

    12. februar 2023 | 12:27

    Kad pre gotov uviđaj i zaključak???? Drugi čekaju i po tri meseca. Mora da je nečiji sin učestvovao čim ga niko i ne spominje.

  • Violeta

    12. februar 2023 | 13:19

    A zasto je vozac drugog Bmw-a pobegao sa mesta nezgode, da se trezni ili sta vec ? Za bezanje i nepruzanje pomoci povredjebim licima se ide na robiju, on je ucesnik nezgode, samo da napomenem.

  • Marija

    12. februar 2023 | 12:48

    Opet BMW,opet brza vožnja. Nema komentara...Ljudi danas ne cene svoj život ni malo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA