≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozač "BMW" sa 23 godine ima 57 prekršajnih prijava: Pijan i drogiran učestvovao u nesreći, pa pobegao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Postupak protiv D.S. sprovešće Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

  • 8
nesreća, zrenjaninski put Foto: Telegraf

Beogradska policija juče je uhapsila D.S. (23) zbog sumnje da je pobegao nakon nesreće na Zrenjaninskom putu nepružajući pomoć povređenima, a prema našim informacijama, u njegovom dosijeu ima čak 57 prekršajnih prijava. 

Preliminarnim testovima utvrđeno je da je D.S., akter stravičnog udesa na Zrenjaninskom putu, vozio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Podsećanja radi, u pitanju je vozač jednog od dva automobila, oba marke "BMW 320", koja su se preksinoć oko 21:20 sudarila na Zrenjaninskom putu.

D.S. je zadobio lake telesne povrede u ovom sudaru, a dve osobe koje su bile u njegovim kolima teške telesne povrede. Vozač drugog BMW-a star 36 godina preminuo je od posledica povreda, dok je suvozač zadobio teške telesne povrede.

Postupak protiv D.S. sprovešće Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perica

    13. februar 2023 | 09:36

    Ima 23 godine i 57 prekršaja???????????????? Ovog bi trebalo ukantati odmah a ne bacati pare poreskih obveznika na smeštaj ovakve bagre.

  • Ivan Kv

    13. februar 2023 | 09:33

    Sreca pa imamo nezavisno sudstvo,ljudi pa ciji je on da i dalje vozi posle 27 kazni,cutimo o svemu dok ne pregazi nekog naseg.

  • Врњачка Бања

    13. februar 2023 | 09:28

    57 prekrsajnih prijava a on i dalje vozi????? Pa ovo je bruka i sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA