≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tri prizora iz Zaječara koja su potresla Srbiju: Petrine stvari na štriku, otac i baka izgubljenog pogleda

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon smrti devojčice policija u Zaječaru uhapsila je njenu majku Jelenu i očuha Miloša

  • 8
Zaječar ubistvo bebe Foto-kolaž: Nikola Anđić

Malena Petra V. (2) iz Zaječara u utorak je umrla u najgorim bolovima zbog povreda koje joj je naneo očuh Miloš N. (26).

Majka Jelena T. (23) odvela ju je u Dom zdravlja gde su lekari sat vremena pokušali da je vrate u život. Smrt deteta konstatovao je dežurni lekar u 16.10 sati. Njeno telo je na obdukciji.

Nemanja V. ostao je bez ćerke jedinice. Policija je mu je saopštila jezive vesti. U kuću gde mu je dete ubijeno ne može da uđe. Policija je stavila traku. Na štriku se vidi Petrine stvari. Igračaka nema, sve ih je devojčica unela u kuću. A, i kako sam kaže malo ih je i imala. Živela je sa majkom i očuhom više nego skromno. Ni on nije mogao mnogo da joj pruži. Voleo ju je iznad svega, ali nije živela sa njim.

Nesrećni otac jedva stoji na nogama dok za "Telegraf.rs" priča o svojoj crnoj sudbini. I sam tvrdi da ne zna šta ga je snašlo. Sve bi dao da može ponovo da zagrli svoju ćerku. Nasmrt ju je pretukao dečko njegove supruge. Za njega je otišla pre tri meseca i povela troje dece. Dvoje je uspeo da vrati, a za Petru se borio. Zauvek ju je izgubio u utorak popodne.

Danas Nemanja čeka da se završi obdukcija i da sahrani mezimicu. Sanjao je o tome da mu se vrati i sa njim nastavi da živi.

Dok priča o svojoj sudbini otac gleda u svoju baku Cvetu N..

Ona zna kroz šta je sve prolazio. Zna Cveta i kakva je Jelena bila. Viđala je i Miloša. Kaže da je tragedija velika i da ne zna kako će dalje živeti. Miloša naziva pogrdnim imenima, a najteže joj je da gleda Nemanju koji razmišlja kako će sahraniti dete. Mora da bude jaka zbog unuka i dva mala praunuka. Plaši se šta će biti sa njim kad dejstvo lekova za smirenje popusti.

Ovo su tri slike koje su potresle Srbiju:

Nakon smrti Petre V. policija u Zaječaru uhapsila je njenu majku Jelenu i očuha Miloša. Njima je određen pritvor i najverovatnije će danas biti saslušani. Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici, a njoj zanemarivanje deteta. 


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☦☦☦☦☦☦

    23. februar 2023 | 10:06

    Da li to znači da je centar za socijalni rad dodelio dete majci, ako jeste onda i centar snosi odgovornost za smrt deteta.

  • Cica

    23. februar 2023 | 09:40

    Kakvo nasilje u porodici, pa to je ubistvo, i on i ona ,doživotna ili vešala.

  • Vera

    23. februar 2023 | 09:23

    Za monstrume samo smrtna kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA