≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezive podudarnosti u slučaju dve devojčice iz Vršca i Zaječara: Isto su imale godina, umrle u najgorim mukama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petru iz Vrša ubio je otac, zbog smrti Petre iz Zaječara juče uhapšena majka Jelena i očuh Miloš. I jedna i druga devojčica imale su samo dve godine

  • 13
Marko Budimirović Vršac, Miloš Nikolić Zaječar Foto-kolaž: Nikola Anđić, Facebook

Početkom oktobra Marko Budimirović ubio je svoju ćerku Petru (2) kada ju je, nezvanično, udavio u kanti sa vodom u stanu u Vršcu. 

Kada je video šta je uradio presudio je sebi vešanjem. Pre zločina supruzi Suzani je posalo poruku - "ubiću dete, pa sebe". Detetu nije bilo spasa.

Majka

Majka ubijene Petre, Suzana na skupu podrške tvrdila je da "znala da će se dogoditi ubistvo". Ko je od nadležnih napravio propust u slučaju male Petre nije poznato.

Samo pet meseci kasnije u očuh Miloš Nikolić u Zaječaru, u utorak, batinama je ubio pastorku Petru (2). Devojčicu sa teškim telesnim povredama u Dom zdravlja u Zaječaru donela je majka Jelena T. Dete je primljeno oko 15 sati, već sat vremena kasnije proglašena je mrtvom.

Jelena Todorovska Miloš Nikolić Foto: Facebook

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru policija je uhapsila očuha i majku devojčice. Tužilac je naredio obdukciju čiji rezultati se još čekaju.

Očekuje se da će Jelena i Miloš danas biti saslušani. Njemu je pisana krivična prijava za nasilje u porodici sa smrtnim ishodom, a njoj zanemarivanje.


Kako "Telegraf.rs" saznaje, iz ove porodice nije bilo prijava policiji za nasilje. 

Video: Potresna ispovest prabake ubijene devojčice (2) iz Zaječara

Otac

Nemanju V., nesrećnog oca ubijene Petre iz zaječara juče smo zatekli  u kući. Jedva stoji na nogama i priča jer je pod lekovima.

- Policija je došla po mene. Rekli su mi šta se dogodilo. Da vratim dete sad ne mogu. Jelena je zaključavala decu u stanu i odlazila. Ja sam ih otključavao kad dođem sa posla. Miloš mi je i sina bacao. Bio je nasilan prema njemu, pa sam išao da ga spasim ...- počinje svoju za "Telegraf.rs" otac ubijene devojčice.

Kako sam tvrdi, decu je dolazio da vidi, ali u kuću nije ulazio. Sud mu je dodelio dvoje dece na starateljstvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    23. februar 2023 | 10:49

    Keruša čuva i štiti svoje štene. Prokleta i kada joj je Bog dao mogućnost da se majkom nazove

  • Majka

    23. februar 2023 | 10:36

    Kakva bre majka, to nije majka!!!!

  • Alex

    23. februar 2023 | 10:57

    Dal' ste vi uopste svesni znacenja reci "majka"? Kako mozete ovu zenu da nazovete majkom? To je monstrum i zasluzuje sve najgore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA