≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas kod Bele Palanke: Sin lomio sve po kući, pa golim rukama zadavio oca?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Po dolasku ekipe Hitne medicinske pomoći potvrđeno je da je B.G. preminuo, a u predelu vrata uočeno je crvenilo zbog čega se pretpostavlja da je smrt nastupila gušenjem

  • 1
Policija automobil kola rotacija Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Pirotu je upravo odredilo zadržavanje S. G. (36) iz Šljivovika kod Bele Palanke, zbog sumnje da je danas oko 17 časova, u dvorištu porodične kuće ubio svog oca B. G. (76).

Naime, po prijavi D. G., majke osumnjičenog i supruge sada pokojnog, osumnjičeni je u pijanom stanju lomio stvari u kući, policijski službenici su odlaskom na lice mesta zatekli B.G. u krevetu bez vidljivih znakova života, piše Informer.

Po dolasku ekipe Hitne medicinske pomoći potvrđeno je da je B. G. preminuo, a u predelu vrata uočeno je crvenilo zbog čega se pretpostavlja da je smrt nastupila gušenjem.

Video: Bez javnosti i osude medija prema ovakvom zločinu ljudi se neće zaustaviti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pahuljica

    24. februar 2023 | 01:58

    Nije prirodno da potomci zive u roditeljskom domu u tim godinama,drustvo i svest treba da se menja a drzava da omoguci mladima da se sto pre osamostale npr nemacki sistem,jedino tako mozemo kao drustvo da napredujemo i ne ostanemo sirotinje i izbegnemo u velikom broju ovakve strasne dogadjaje kojih je sve vise.Prsla nacija skroz .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA