≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saznajemo: Bugarin koji je flašom gađao autobus i pajserom polomio šoferku pušten iz zatvora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradska policija u petak je uhapsila Kira Krumova (22), Mihaila Zaprinova (27), Tihomira Temelkova (23) i Radomira Zaprinova (49) iz Bugarske zbog napad na autobus kod pume "Zmaj" na autoputu

  • 12
Flaša polomljeno staklo Foto-kolaž: Shutterstock, Mateja Beljan, Marko Jovanović

Tihomir Telmekov (23) iz Bugarske, koji je u petak uhapšen i osuđen na 60 dana zatvora zbog drskog i bezobzirnog ponašanja, platio je kaznu od 60.000 dinara i pušten je iz zatvora u Padinskoj skeli, saznaje "Telegarf.rs".

On je osuđen jer je na autoputu kod "Zmaja" pivskom flašom i pajesrom oštetio autobus. Kako je "Telegaraf.rs" objavio on je priznao krivicu.

"Drug je vozio automobil, kada nam je u jednom trenutku vozač autobusa presekao put. Bio sam na suvozačevom mestu i tada sam ga gađao flašom, a kada se zaustavio i pajserom mu razbio šoferku. Priznajem da sam kriv", ovako se branio Tihomir Telmekov iz Bugarske . 

Hapšenje

Beogradska policija u petak je uhapsila Kira Krumova (22), Mihaila Zaprinova (27), Tihomira Temelkova (23) i Radomira Zaprinova (49) iz Bugarske zbog napad na autobus kod pume "Zmaj" na autoputu.

Policiju je pozvao Ljubomir N. vozač autobusa koji je prijavio da je napadnut. On je tokom istrage otkrio da je tokom vožnje primerio da mu mašu momce i traže da zaustavi vozilo.

- Autobus je zaustavio kod pume "Zmaj". Tada je primetio jednog mladića koji je pivskom flašom pogodio bočno staklo na vozilu i drugog koji je pajserom polimio šoferku. On je zatim, pozvao policiju i krenuo ka dogovorenoj lokaciji. U prvi mah smo dobili informaciju da je iz automobila pucano na autobus- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Bugarski državljani uhapšeni su u automobilu francuskih registracionih tablica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    27. februar 2023 | 14:16

    Pa kakva je to kazna od 60.000 dinara? A gde je kazna za remećenje javnog reda i mira, gde je kazna za ugrožavanje sigurnosti vozača i putnika iz autobusa, odakle pivska flaša, dakle bilo je pijanih u automobilu...??? Pa ovo je smejurija, i treba da nas maltretiraju u sopstvenoj zemlji kad im dozvoljavamo???

  • Skåne

    27. februar 2023 | 14:25

    Tatari smrdljivi 😡

  • Ljiljana

    27. februar 2023 | 14:06

    Trebalo bi ga ekspedovati iz zemlje, ovako blage kazne govore strancima da mogu da rade sta hoce, a da smo mi srdacni domacini ali da cenimo cise druge nego sebe. Sranota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA