≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nenad Stefanović podneo Povereniku Državnog veća tužilaca zahtev za zaštitu od nedozvoljenog uticaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefanović je ukazao da pojedine medjiske kuće u dužem vremenskom periodu vrše otvorene napade na VJT u Beogradu i njega lično

  • 2
Nenad Stefanović Foto: Nikola Anđić

Viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović podneo je danas Povereniku Državanog veća tužilaca za samostalnost tužilaca zahtev za zaštitu od nedozvoljenog uticaja pojedinih medija i političara koji već nekoliko dana iznose neistinite tvrdnje o postupanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Za samo četiri dana u tim medijima objavljeno je više od 50 spornih tekstova kojima se drastično ugrožava samostalnost u radu kako Višeg javnog tuzilaštva u Beogradu kao državnog organa, tako i lično Stefanovića, zbog čega zahteva hitnu i odlučnu reakciju Poverenika DVT za zaštitu samostalnosti.

Stefanović je ukazao da pojedine medjiske kuće u dužem vremenskom periodu vrše otvorene napade na VJT u Beogradu i njega lično, a poslednji napad koji je i dalje u toku, započeo je 23. februara 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA