Vreme čitanja: oko 1 min.

Sledeće nedelje saslušanje svedoka zbog ubistva Petre (2) iz Zaječara: Očuhu preti doživotna kazna

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom očuhu M.N. preti doživotna zatvorska kazna

  • 4
Jelena Todorovska Miloš Nikolić Foto-kolaž: Nikola Anđić, Facebook

Povodom jezivog ubistva dvogodišnje devojčice, za koje je osumnjičen i nalazi se u pritvoru njen očuh M.N, sledeće nedelje u Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru počinje saslušanje svedoka.

- U predistražnom postupku koji se vodi pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Zaječaru protiv majke J.T, koja je osumnjičena da je izvršila krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, od naredne nedelje počinje ispitivanje svedoka. Biće ispitana porodica, rođaci, komšije… Nakon završenih ispitivanja odlučiće se o daljem toku postupka i preduzimanju drugih mera i radnji za kojima se ukaže potreba - rekli su iz Osnovnog suda u Zaječaru, piše Kurir.

Osnovno javno tužilaštvo zahtevalo je i od zaječarskog Centra za socijalni rad da dostavi izveštaj o postupanjima i preduzimanju mera iz njihove nadležnosti u porodici osumnjičene.

- Biće detaljno ispitana i osoba iz Centra za socijalni rad koja je bila zadužena za rad sa ovom porodicom - nezvanično se saznaje.

Uporedo, iduće nedelje, kreće i saslušanje svih svedoka u Višem javnom tužilaštvu, vezano za postupak koji se vodi protiv M.N. koji se brani ćutanjem, a zbog teškog ubistva preti mu doživotna kazna zatvora.

Video: Otac ubijene devojčice u Zaječaru: Da vratim svoje dete ne mogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    4. mart 2023 | 18:27

    Majka je isto kriva kao i on,kako je mogla da gleda da je tuce koji joj nije nista,Njoj isto dozivotna

  • 🎶🎶🎶

    4. mart 2023 | 19:58

    Zašto i majka nije optužena za ubistvo i prikrivanju ubistva, ili pošto je majka nju će te poštedeti? Isto tako treba krivično da odgovara osoba iz centra za socijalni rad jer je bila upoznata da je očuh nasilan.

  • Гаргамел

    4. mart 2023 | 17:53

    Доживотна робија али без права на посете и пакете ... по могућству у колективној ћелији !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA