≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je osumnjičeni za ubistvo u Pirotu: Bivšu partnerku upucao u glavu dok je kupovala voće

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima očevidaca u jednom trenutku se samo čuo pucanj, a u sledećem se S. M. samo srušila na gajbe iz kojih je birala voće

  • 11
Miroslav M. Pirot, ubio bivšu suprugu Foto: Facebook

Policija u Pirotu uhapsila je danas M. M. (55) zbog sumnje da je u centru tog grada, usred pešačke zone, ubio svoju bivšu partnerku S. M. (47).

Prema rečima očevidaca u jednom trenutku se samo čuo pucanj, a u sledećem se S. M. samo srušila na gajbe iz kojih je birala voće. Niko nije ni video napadača.

"Ona je došla do tezge ispred prodavnice i počela je da bira voće. Bila je pola metra od mene. U tom trenutku je telefonom pričala sa nekim i pitala je šta da kupi. Ja sam se zagledao negde, kad sam u jednom trenutku sam začuo pucanj, strašan. Mislio sam da sam mrtav, da je mene neko ubio. Tog čoveka više nisam video. Iz prodavnice je izašla prodavačica i rekla: "Jao, leži u krvi jedna žena!". Ona je pala preko gajbi koje su takođe popadale. Video sam je i ja, ležala je u lokvi krvi. Bila je upucana u glavu", ispričao je očevidac Svetomir Jovanović.

Međutim, M. M. se nakon krvavog pira sam prijavio policiji, i prema nezvaničnim informacijama, predao oružje iz kojeg je počinio ubistvo.

Kako Telegraf.rs saznaje, S. M. je zadobila prostrelnu ranu glave i preminula je na licu mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, M. M. je prema S. M. navodno bio nasilan i imao je zabranu prilaska. Pojedini mediji pišu i da ima kriminalni dosije.

Video: Prvi snimci sa mesta zločina u Pirotu: Ubica je ovde ženi pucao u glavu


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    5. mart 2023 | 17:19

    Pod hitno doneti zakon da nista drugo od kazne nemoze dobiti osim dozivotnu ko uradi takvo krivicno delo i to bi trebalo kroz sredstva informisanja pustiti u etar

  • MaraNS

    5. mart 2023 | 17:38

    Što pre menjati zakon. Veča prava imaju ovi što prebijaju nego napaćene žene. Koja je ovo žene od početka godine? Kada već date zabranu prilaska onda tu ženu neko i nešto mora da štiti. Njih jedan papir neće sprečiti samo još više budu besni.

  • Rile

    5. mart 2023 | 17:50

    Junačina pucao joj u potiljak. Da je moje dete u pitanju presudio bi ti po kratkom postupku Našao bih te u zatvoru kad tad.Saučešće porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA