≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarca udario voz u Rakovici: Sve se desilo preko puta IMR-a u kojem je izbio požar

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muškarac je starosti oko 50 godina

  • 0
Nesreća, pruga, udar voza, Rakovica Foto: Telegraf

Muškarac star oko 50 godina nastradao je večeras u Rakovici kada ga je udario voz, saznaje Telegraf.rs.

Prema našim saznanjima, sve se desilo na železničkoj stanici Rakovica, i to preko puta fabrike IMR, u kojoj je večeras izbio i požar.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta policija je još na licu mesta, i obavlja se uviđaj.

Povodom ove tragične nesreće oglasili su se iz "Infrastruktura železnice Srbije", a njihovo saopštenje vam prenosimo u celini:

-  Večeras u 20.20 sati, predstavnici MUP-a zabranili su saobraćaj vozova na pruzi Rakovica - Rasputnica G, jer je na deonici između prve skretnice i ulaznog signala u stanicu Rakovica uočena usmrćena osoba. Železnički saobraćaj na ovom delu pruge ponovo je uspostavljen večeras u 21.23 sati, a zbog ove privreme obustave saobraćaja kasnila su tri putnička voza, dok su dva BG Voza bila otkazana. Voz koji je u 20.10 sati krenuo iz Beograd Centra za Lapovo čekao je na ulaznom signalu železničke stanice Rakovica, dok je večernji voz iz Beograda za Bar sa polaskom iz Prokopa po redu vožnje u 20.20 sati, kasnio u polasku iz stanice Beograd Centar. Pored pripadnika MUP-a, na mesto nesreće izašla je i Hitna pomoć. Istraga će utvrditi kako je do nesreće došlo i kako je usmrćena osoba nastradala - piše u saopštenju.

Video: Prelazio prugu bez rampe i umalo da ga odnese voz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA