Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji "bizarne" smrti majke i sina kod Trgovišta: Ne zna se kako su preminuli, brat pokojnika neće obdukciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka LJ.S., stara 89 godina, ležala je nepomično pored šporeta, dok je telo sina S.S., starog 64 godine, bilo u grmlju u blizini kuće

  • 1
selo Gornovac, Trgovište Foto: Telegraf/S.T.

U selu Gornovac kod Trgovišta, u nedelju popodne, pronađena su beživotna tela majke i sina. Tela je pronašao komšija koji je došao da ih obiđe, jer se nisu javljali na telefon danima.

Majka LJ.S., stara 89 godina, ležala je nepomično pored šporeta, dok je telo sina S.S., starog 64 godine, bilo u grmlju u blizini kuće.

Slučaj je prijavljen policiji i tužilaštvu. Nakon obavljenog uviđaja, lekar koji je izašao na teren, konstatovao je da na telima pokojnika nema tragova nasilja, ali da ne može da se izjasni usled čega je nastupila smrt.

O slučaju smrti majke i sina, obavešten je drugi sin, odnosno brat, pokojnika, koji ne živi u opštini Trgovište. On se izjasnio da nema potrebe za obdukcijom, a VJT u Vranju da nema elemenata krivičnog dela.

Video: Pronađeno beživotno telo žene: Jeziv prizor na Adi Ciganliji

(Telegraf.rs/S. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Užas

    6. mart 2023 | 14:29

    Ko njega pita da li hoće obdukciju? Svašta, pa to valjda javni tužilac traži, ne zna se zašto su umrli... šta ako ih je neko ubio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA