≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Detalji svirepog ubistva starice u kući u Apatinu: "Bila je krhka, strašno je i pomisliti kakvu je smrt imala"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretpostavlja se da se zločin odigrao u prepodnevnim časovima

  • 1
Policijska traka, uviđaj Foto: Ilustracija, Milena Đorđević

Telo starice B. M. (83), pronađeno je danas u njenoj kući u Apatinu. Starica je zatečena sa posekotinom na vratu u svojoj kući, pa je Više javno tužilaštvo u Somboru naredilo obdukciju.

Istraga je pokazala da je nesrećna žena usmrćena rano jutros, a na njenim rukama bile su povrede koje ukazuju da se borila sa ubicom.

Pretpostavlja se da se zločin odigrao u prepodnevnim časovima. Komšije su u šoku i strahuju jer se ubica i dalje nalazi na slobodi.

- Dan je bio relativno topao, izlazila sam u dvorište, ali ništa nisam ni čula ni videla. Svi smo u šoku da se ovako nešto može dogodili u ovom malom gradu, ali i u strahu jer se počinilac još uvek šeta slobodno. Nadam se da će biti brzo otkriven i smešten na dugogodišnju robiju zbog ovog strašnog zločina - kaže jedna od komšinica nesrećne bake za "Kurir".

Prema njenima rečima, B. M. je bila krhka starica - oko 150 centimatara visoka, teška oko 40 kilograma, bistra i poluslepa.

- Strašno je i pomisliti kakvu je smrt imala. Imala je vrlo težak život, posebno poslednju deceniju, u kojoj je izgubila najrođenije, sina, supruga i snaju. Ostala joj je samo unuka. Do tada je bila vesela žena, volela život, šalu, puno je čitala i bila je vrlo inteligentna starica. Zar su morali ovako svirepo da je ubiju? Izuzetno mi je žao i nje, ali i njene unuke koja je sada ostala sama na svetu - kroz jecaje priča bliska bakina rođaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    6. mart 2023 | 22:21

    Ubici želim doživotnu, jer ubiti staricu od 83 godine mora da si tvrdo negde zasmersovao, zato doživotnu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA