≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužnica za instruktora jahanja: Tereti se za silovanje učenica, među njima i 2 devojčice starosti 13 godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina

  • 0
Miloš Đukić, instruktor jahanja

Printskrin: Instagram/M.Dj.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv instruktora Miloša Đ. (68), zbog opravdane sumnje da je izvršio krivična dela – silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju.

Tužilaštvo je predložilo sudu da produži pritvor Milošu Đ. da ne bi ponovio krivična dela u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti tok krivičnog postupka.

Okrivljeni je, kako se sumnja, sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja.

Sumnja se da je Miloš Đ. u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Takodje, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela Nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Video: Ovo je konjički klub u kom je osumnjičeni instruktor jahanja, M.Đ. silovao devojčice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA