≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasilo se tužilaštvo u slučaju ubistva starice u Apatinu: Ove dve stvari su za sad poznate, ubica na slobodi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom za zločin na teret se stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godine

  • 0
Policijska traka, uviđaj Foto: Ilustracija, Milena Đorđević

Bosiljka Miljanović (83) ubijena je 6. marta ove godine u svojoj kući u Apatinu, a Više javno tužilaštvo u Somboru tvrdi da nema svedoka zločina i da je telo poslato na obdukciju. Nju je zaklanu našla komšinica, a veruje se da je motiv ubistva koristoljublje.

Prema njihovim rečima, osumnjičenom za zločin na teret se stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godine.

- Miljanović Bosiljka nasilno je lišena života, nema svedoka krivičnog dela i telo je poslato na obdukciju- kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Somboru.

Podsećanja radi, starica je u ponedeljak rano ujutru nađena mrtva u kući, a imala je veliku posekotinu na vratu. Sumnja se da je ubica čekao da Bosiljkina unuka ode na posao.

Komšije u strahu

„Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću“, navode komšije i dodaju da žena sigurno ne bi pustala nepoznate ljude u kuću.

„Nakon smrti supruga ona se vratila u Apatin da živi jer nije mogla više da bude sama tamo. Bosin sin i snaja su preminuli rano i zbog toga je unuka živela s njom. Srce nam se svima slomilo zbog toga, ali smo se i mnogo zabrinuli jer još uvek nije niko uhapšen, ne izlazimo napolje i vrata su nam zaključana. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro“, rekla je komšinica za Nova.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA