Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako su ubice Ranka Eskobara pobegle posle likvidacije: Jednom spala maska, drugog jedva noge nose

Vreme čitanja: oko 2 min.

Eskobar je ubijen sa 5 hitaca u telo i dva u glavu

  • 0

Sigurnosne kamere na pumpi u Rušnju snimile su i trenutak kada dvojica osumnjičenih za ubistvo beže nakon surove likvidacije Ranka Radoševića (54) zvanog Eskobar.

Jednom od njih već na izlazu iz kafića pada hiruška maska sa lica, dok drugi za koga se sumnja da je saučesnik jedva trči vidi se na snimku koji su "Vjesti" objavile.

Kako "Telegaraf.rs" saznaje, pobegli su sivim "golfom" koji na nađen zapaljen u Rakovici. Njemu je izgoreo samo unutrašnji deo i veruje sa njim i većina dokaza.

Policija je podigla akciju "Vihor" i gotovo da "češljaju" ceo Beograd.

Ubijeni sa pumpe, Ranko Radošević, Eskobar Foto: MUP

"Mislili smo da su petarde"

Ranko Radošević Eskobar ubijen je danas oko 11 časova na pumpi u Rušnju, a prema rečima očevidaca čulo se pet, šest pucnjeva, ali da su svi mislili da su petarde.

"Čuo sam da puca, mislio sam da su petarde. Sedeo sam sa drugom na kafi kada se čuo rafal. Moj drug je instiktivno skočio dole, ja za njim. Videli smo da je čovek pao, a onda je prišao jedan muškarac i nastavio da puca u njega dok je ležao. Nisam video napadače, samo siluete. Sakrio sam se iza fotelje, samo sam se skupio i gledao kako da sačuvam živu glavu", rekao je jedan od očevidaca.


Ubistu je svedočilo između 10 i 20 ljudi - radnici i gosti kafića, kao i radnici benzinske pumpe.

Kako smo saznali na licu mesta, auto plac koji se nalazi uz samu pumpu vlasništvo je ubijenog, a on je tu prodavao automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, Radoševiću je ispaljeno pet metaka u telo, a dva u glavu.

Forenzičari su, osim pumpe i kafića, pregledali i žardinjere ispred kuće u blizini pumpe i na tom mestu navodno pronašli neke tragove. Policija detaljno pregledali prostor oko kafića pumpe, kao i sam kafić.

Više od tri sata nakon ubistva, pogrebno vozilo odvezlo je telo ubijenog.

Ko je ubijeni?

Eskobar je, nezvanično, bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je likvidiran u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka.

Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil koji se vodi na njegovo ime.

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA