≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stefanu Šapuriću noga nije trajno oštećena: Ovo je zaključeno na današnjem suđenju za pucnjavu u Resavskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Inače i sam Šapurić je prilikom svedočenja u sudu rekao da su mu povrede sanirane i da kao posledicu ranjavanja ima blaže tegobe

  • 8
Ubistvo, kafe Ritual, Luka Žižić Nehruova 51, Novi Beograd Foto: Mateja Beljan

Stefanu Šapuriću ranjenom u noge u pucnjavi na advokata Marka Vujoševića 21. januara 2021. u Resavskoj ulici u Beogradu, nije ostala trajna posledica, odnosno nije mu oštećenja desna noga.

Ovo je na današnjem suđenju u Višem sudu u Beogradu Nikoli Ivoviću i Nikoli Tutošu, optuženim za nedozvoljeno nošenje oružja i nanošenje teških telesnih povreda, zaključio veštak Đorđe Alimpijević, koji je veštačio povrede oštećenog, prenose Novosti.

Šapurić je tada zadobio prostrelnu ranu na desnoj natkolenici i, kako je rekao Alimpijević, tim povređivanjem nije došlo do oštećenja perifernih nerava. Ta povreda je ocenjena kao obična teška povreda.

Inače i sam Šapurić je prilikom svedočenja u sudu rekao da su mu povrede sanirane i da kao posledicu ranjavanja ima blaže tegobe.

Sud je naložio i da se uradi dopunsko neuropsihijatrijsko veštačenje Ivovića i Tutoša na okolnost uračunjivosti u vreme izvršenja krivičnog dela, s obzirom da je ono rađeno u istrazi, kada su se obojica branila ćutanjem. Veštak Biljana Kecman kazala je da bi bilo značajno da se uputi u njihove odbrane i da sa njima razgovara, pa da dopuni veštačenje.

Njih dvojica su inače na suđenju negirali da su učestvovali u pucanju na Vujoševića i Šapurića i nalaze se u kućnom pritvoru.

Video: Telohranitelj poznatog advokata primio metak u Resavskoj ulici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    9. mart 2023 | 23:27

    Sve to ok. Zasto niko nije napisao da je bilo danas i antopolosko vestacenje lica koje je radio dip. inzinjer policije i koji je utvrdio da ta lica nisu pucala u pomenutog momka. Takodje odbrana nije imala ni jedno pitanje niti zamerku na izvestaj antoploga. Hvala

  • Zoranahhh

    10. mart 2023 | 00:04

    Vrv postoji razlog zasto je momak dobio par komada. Niko danas ne puca iz cista mira nekom u noge???

  • Sexi

    9. mart 2023 | 23:58

    Igrao se decko sa vatrom a vidimo da je prosao super da peva 😎

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA