≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ostaće mi trauma za ceo život, mislio sam da je vekna hleba: Zoran iz Zemuna o bebi nađenoj u zamrzivaču

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zoran i dalje ne može da dođe sebi i ne prihvata činjenicu da je njegova žena puštena na slobodu nakon ovog zločina

  • 0
Zemun pronađena beba u zamrzivaču Foto-ilustracija: Shutterstock

Pronađena beba u zamrzivaču, umotana u sedam kesa kao vekna hleba, slučaj je koji je potresao i uznemirio Srbiju. Pre skoro dva meseca, Zoran je u svojoj kući čistio zamrzivač i pronašao zaleđeno telo bebe, a njegovoj ženi koja je ostavila nesrećnu bebu ukinut je pritvor. On ni dan danas ne zna da li je zamrznuto dete njegovo, navodi Blic.

Neutešni Zoran i dalje ne može da dođe sebi, te ne prihvata činjenicu da je njegova žena puštena na slobodu nakon ovog zločina.

- Kako je puštena? Prvi put to čujem od vas, mislio sam da će biti u zatvoru. Nisam se čuo sa njom, niti video. Nije ni decu zvala, ne mogu da verujem da je izašla - priča neutešni otac.

Kako kaže, jezivu scenu koju je tada video pamtiće do kraja života.

- Ostaće mi trauma za ceo život.. Mislio sam da je vekna hleba, dete obavijeno u tim kesama izgledalo je kao pogača. Beba je bila zamotana u peškiru i ostavljena u zamrzivaču.. Ne želim više da se prisećam toga, ali te slike ne mogu da izbacim iz glave - priča sagovornik.

Kako kaže, njihova deca ne znaju šta se toga dana dogodilo, niti im je Zoran do sada ispričao šta je njihova majka uradila.

- Nisam im rekao, ne mogu da traumiram decu. Još su mali da bih im rekao... Možda i neću nikada - kaže neutešni Zoran.

Podsetimo, Lidiji M. (45), za koju se sumnjalo da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete, biće ukinut pritvor. Kako se saznaje, veštačenjem je utvrđeno da je beba ženskog pola rođena mrtva i da se očekuje obustava istrage i ukidanje pritvora.

Lidija je uhapšena januara ove godine, nakon što je bivši njen suprug u zamrzivaču u kući pronašao umotano telo novorođenčeta. Kako je saopštilo tužilaštvo, sumnja se da se Lidija porodila leta 2016. godine, a zatim telo bebe umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Kako je ispričao bivši suprug, on se ponovo doselio u kuću sa svoje četvoro dece i ostatke nesrećne bebe je pronašao sasvim slučajno, kada je krenuo da čisti zamrzivač.

- Došao mi je majstor, rekao da izvadim sve iz zamrzivača kako bi mogao da ga popravi. Nisam mogao da dođem sebi. Vadio sam stvari iz zamrzivača i ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hleba, izgledalo je kao pogača. Kada sam krenuo da otvaram kese, u peškiru zamotanu video sam zaleđenu bebu. Tada sam video taj prizor i skamenio sam se - ispričao je on  tada.

Čovek je tada pozvao policiju, a ubrzo je rasvetljen ceo slučaj.

Video: Mrtva beba je bila zamotana u kese i peškir u ovom zamrzivaču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA