≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

MUP objavio snimak upada u štek stan na Novom Beogradu: Pištolj među grickalicama, đakuzi, osumnjičeni u vešu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudeći prema snimku, reč je o "stanu na dan"

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u brzoj i efikasnoj akciji, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su S. Z. (28) i L. V. (26) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo Ranka Eskobara, a sada je objavljen i snimak upada u stan.

Sudeći prema snimku, reč je o "stanu na dan", a kako se vidi, pištolj se nalazi među grickalicama. Jedan osumnjičeni je bio u vešu.

Oni se sumnjiče da su 9. marta ove godine u jednom ugostiteljskom objektu u sklopu benzinske pumpe u Rušnju, ispalili više hitaca u pedesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Ubijeni sa pumpe, Ranko Radošević, Eskobar Foto: MUP

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je policijskim

službenicima na brzom i efikasnom rasvetljavanju ovog ubistva.

"Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vidova kriminala. Svako ko se bavi nečašću i kriminalom mora da zna da pred srpskom policijom neće biti zaštićen, da su srpski policajci obučeni i spremni da u najkraćem roku počinioce krivičnih dela privedu pravdi. Kriminal na našim ulicama nije dobrodošao i nema zaštićenih. Ministarstvo unutrašnjih poslova učiniće sve u skladu sa zakonom da se građani Srbije osećaju sigurno i bezbedno u svojoj domovini“, rekao je ministar Gašić.

Video: Snimak hapšenja osumnjičenih za ubistvo Ranka Eskobara u Rušnju: S njima u šteku bila i tinejdžerka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bg

    11. mart 2023 | 19:00

    Pa sto niste uhapsili Eskobara nego ga prosipaju po pumpama pred 20 ljudi...Kao hapsice se sve..a lik se zove Eksobar sve se zna i pije kafu po pumpama...i onda ga prospu u podne...umesto da ne dolazi do oviga da takve likove preventivno hapse uvek ima sta da im se nakaci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA