Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđanin osumnjičen za paljenje džipa žene iz Vrnjačke Banje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krivično delo izazivanja opšte opasnosti, koje su rasvetlili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji, izvršeno je u večernjim časovima 10. marta u tom gradu

  • 1
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

Protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Beograda, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kraljevu, biće podneta krivična prijava zbog sumnje da je izazvao požar u kojem je u potpunosti izgoreo džip, vlasništvo četrdesetogodišnje žene iz Vrnjačke Banje, saopštila je danas Policijska uprava u Kraljevu.

Krivično delo izazivanja opšte opasnosti, koje su rasvetlili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vrnjačkoj Banji, izvršeno je u večernjim časovima 10. marta u tom gradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vrnjacka Banja

    12. mart 2023 | 12:56

    Banja je jedno malo mesto, gde svako svakog zna, ovde nista ne moze da se sakrije. Ovde u banji postoje jedno tridesetak, (ne znam kako da ih nazovem jer ne bi izbacili komentar), koji se bave svim i svacim samo ne normalnim poslovima. Kad ljudi umisle da su glavne baje u SELU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA