≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka (22) uhapšena u Sarajevu zbog sumnje da je pomagala ubicama Ranka Eskobara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Reč je o Ranku Radoševiću Eskobaru, koji je ubijen na benzinskoj pumpi, a prema navodima medija iz Srbije ona je pomagala ubicama, koji su već uhapšeni u Srbiji

  • 1
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo večeras su uhapsili žensku osobu A.Š., rođenu 2001. godine u Brčkom, a za kojom je raspisana međunarodna poternica zbog krivičnog dela ubistva, počinjenog na štetu R.R., dana 09.03.2023. godine u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a KS.

Reč je o Ranku Radoševiću Eskobaru, koji je ubijen na benzinskoj pumpi, a prema navodima medija ona je pomagala ubicama, koji su već uhapšeni u Srbiji.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva Bosne i Hercegovine, a lišena slobode je predata u Jedinicu za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Akcija je izvedena u saradnji s Upravom za organizovani i teški kriminal MUP-a RS i Policijom Brčko Distrikta, navode iz MUP-a KS, prenosi Avaz.

Ranko Radošević (54) zvani Eskobar iz Nikšića ubijen je u četvrtak oko 11 sati na pumpi u Rušnju, sa čak 7 hitaca iz pištolja, saznao je prvi portal "Telegraf.rs".

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, naređena je obdukcija tela likvidiranog.

Muškarac za koga se sumnja da je ubio Radoševića imao je na sebi garderobu crne boje kao i patike i sitnije je građe.

U Radoševića je ubica sa kapuljačom na glavi i hiruškom maskom preko usta i nosa ispalio sedam hitaca od kojih 5 u telo i dva u glavu. Tek kada je bio siguran da je obavio posao, sa saučesnikom je izašao iz lokala.

Video: Rekonstrukcija ubistva Ranka Radoševića zvanog Eskobar: Ubica sasuo 7 hitaca u njega na pumpi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    14. mart 2023 | 22:15

    kad je neko koga ne stite politicari odmah ih pohapse a sve ostalo vuk magarca...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA