Vreme čitanja: oko 1 min.

Crni niz u Bačkoj Palanci: Ranjen maloletnik, sinoć bačena bomba na kuću, u isto vreme zapaljen auto

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je zadobio prostrelnu ranu noge, ali u policiju nije hteo da kaže ko je pucao na njega

  • 0
Zapaljen auto Foto: Nikola Bilić

Nakon što je sinoć bačena bomba na jednu kuću, a na drugom kraju grada gotovo u isto vreme zapaljen automobil, naš reporter obišao je danas Bačku Palanku, i na licu mesta se uverio u crni niz koji je zadesio pomenuti grad u proteklih 7 dana.

U subotu na nedelju pretučen je mladić, a policija je munjevitom akcijom uhapsila počinioce. 12. marta, u blizini poznatog kafića došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen maloletnik.

On je zadobio prostrelnu ranu noge, ali u policiju nije hteo da kaže ko je pucao na njega. Ljudi sa kojima smo razgovarali u Palanci su uplašeni, jer kažu da je Bačka Palanka nekada važila za mirno mesto, ali poslednjih godina situacija je postala drugačija.

Zapaljen auto Foto: Nikola Bilić

- Policija radi svoj posao, stvarno ih sada ima puno na ulici, čak su tu i policajci iz Novog Sada, ali tužilaštvo i sudkonstantno puštaju počinioce koji se vraćaju na ulice i čine nova dela. Naš reporter zatekao je vozilo šlep službe koje odvozi Golf koji je jutros zapaljen u Ulici kralja Petra ispred broja 5. Prednji deo automobila potpuno je izgoreo. Ispred kuće na koju je bačena bomba nismo bili u prilici da napravimo fotografije jer smo zamoljeni da zbog bezbednosti ukućana ne objavljujemo ništa. Inače sin vlasnika kuće, od ranije je poznat policiji, a ranije je bio ranjavan. Niko od komšija iz ulice nije bio raspoložen da priča o događaju. Vlasnik Golfa takođe je od ranije poznat policiji, ali se ne zna da li su svi događaji povezani.

Na ulicama Bačke Palanke primetno je povećano prisustvo policije, a ulicama patrolira i interventna jedinica iz Novog Sada.

Video: Kuća porodice Subotić na koju je bačena bomba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA