Vreme čitanja: oko 1 min.

Puna kuća oružja: Kosovska policija zaplenila puške, pištolje, revolver i municiju u Kozarevu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, pripadnici Policijske stanice Zubin Potok su odmah preduzeli akciju i nakon operativnih radova uspeli da oduzmu dokazni materijal

  • 1
Oružje, municija, zaplena, Kozarevo Foto: Kosovska policija

Dva pištolja, dve puške, jedan revolver i municiju pronašla je kosovska policija u kući osumnjičenog u Kozarevu u opštini Zubin Potok.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, pripadnici Policijske stanice Zubin Potok su odmah preduzeli akciju i nakon operativnih radova uspeli da oduzmu dokazni materijal.

U vezi sa slučajem, obaveštene su nadležne regionalne istražne jedinice Severne Mitrovice koje su izašle na lice mesta, prenosi Radio Mitrovica Sever.

Uz konsultacije sa nadležnim tužiocem, pokrenut je predmet posedovanje, držanje, neovlašćena kontrola oružja i osumnjičeni je upućen u pritvor na dalje postupanje.

Kako se dodaje, Kosovska policija, Regionalna policijska uprava Mitrovica-Sever sa policijskim službenicima nastavlja sa aktivnim angažovanjem u sprovođenju zakona, prevenciji i borbi protiv svih vrsta krivičnih dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA