≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovako Hitna pomoć odvozi Maneta: Preplivao Dunav, prošao kroz močvaru i šiblje, u reci mu ostala tri druga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija, prijatelji, poznanici već tri dana tragaju za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem (36)

  • 0

Mane Knežević (37) iz Beograda u subotu uveče uspeo je nemoguće da prepliva hladni Dunav, da se izvuče iz močvare i probije kroz šiblje nakon što se prevrnuo čamac na kom je bio sa još tri druga.

Pomoć je zatražio u kući jedne porodice koja je odmah zvala policiju i Hitnu pomoć. Mane je mladiću koji ga je pustio u kuću rekao da je "isplivao iz Dunava i da je sa još tri prijatelja bio u Višnjici gde su se družili i pili".

- Krenemo kući za Beograd, prekrije nas talas i okrene nas. Samo sam ja došao plivajući dovde..." rekao je on između ostalog.

Nezvanično, držao se za dasku.

Probio se kroz šibljik i pomoć zatražio u jednoj kući.

Ekipa "Telegraf.rs" došla je u posed snimka na kom se vidi kako Kneževića lekari Hitne pomoći voze u bolnicu na pregled.

- Ćao, ćao - Mane iz kola pozdravlja svog novog prijatelja.

Policija, prijatelji, poznanici već tri dana tragaju za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem (36). Porodice nestalih apeluju da se što veći broj ljudi pridruži potrazi.

"Nema novosti za sada, i dalje ih tražimo, ali još uvek ništa... Ima dosta čamaca na reci koji nam pomažu, tu su i pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama, Žandarmerija, građani koji šetaju obalom. Ovim putem šaljemo apel i molimo sve kajakše koji mogu da nam pomognu da dođu na reku. Jedino oni mogu da priđu blizu obali i nepristupačnim delovima. Takođe molimo i sve ljude dobre volje da se priključe u potragu. Jedino što smo za sada našli je Manetov ranac, dokumenta", rekao je Dušan brat nestalog Miloša Markovića .

Inače, za naš portal je o nesreći pričao Renato Grbić, a OVDE možete pročitati šta je rekao.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA