≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miloš osumnjičen da je nasmrt pretukao devojčicu (2) u Zaječaru: Sud mu produžio pritvor

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon hapšenja M.N. je saslušan u tužilaštvu gde se branio ćutanjem

  • 0
Jelena Todorovska Miloš Nikolić Foto: Facebook

Viši sud u Zaječaru produžio je pritvor Milošu N. (25) iz okoline Vlasotinca, koji se sumnjiči da je 21. febraura nasmrt pretukao dvogodišnju devojčicu.

Sudija za prethodni postupak je produžio pritvor osumnjičenom za još 30 dana, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. M.N. je osumnjičen za izvršenje krivično delo teško ubistvo.

Preliminarna obdukcija tela dvogodišnje devojčice pokazala je da je dete imalo smrtonosne povrede glave i rascep jetre, potvrđeno je ranije Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Nakon hapšenja M.N. je saslušan u tužilaštvu gde se branio ćutanjem.

Pored očuha uhapšena je i njegova vanbračna supruga J. T. (23) iz okoline Zaječara, koja je majka deteta, zbog postojanja sumnje da je izvršila krivično delo zanemarivanje i zapuštanje maloletnog lica. M. N. se sumnjiči da je, 21. februara u iznajmljenom stanu u Zaječaru, više puta po glavi i telu udario dvogodišnju ćerku svoje vanbračne supruge i teško je povredio, a dete je prevezeno u Zdravstveni centar u Zaječaru gde je preminulo. Majka dvogodišnje devojčice je, kako se sumnja, znala da je njen vanbračni suprug u prethodnom periodu tukao devojčicu, ali to nije prijavila policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA