≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podignuta optužnica protiv muškarca koji je vređao zamenicu VJT U Palati pravde: Preti mu 7 meseci zatvora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužnim predlogom tužilaštvo je predložilo je da sud nakon sprovedenog postupka osumnjičenog Z.V. oglasi krivim i osudi ga na uslovnu osudu sa utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od 7 meseci

  • 0
Palata pravde Foto: Telegraf

Zbog opravdane sumnje da je izvršio krivično delo ometanje pravde je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo optužni predlog protiv Z. V. Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Optužnim predlogom tužilaštvo je predložilo je da sud nakon sprovedenog postupka osumnjičenog Z. V. oglasi krivim i osudi ga na uslovnu osudu sa utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od 7 meseci sa rokom proveravanja od 3 godine, i da mu izrekne novčanu kaznu.

Podsetimo, 3. februara 2023 godine u popodnevnim časovima u zgradi "Palate pravde" zamenik VJT prijavila je da je stranka u postupku Z. V. prilikom prikupljanja potrebnih obaveštenja izneo niz uvreda i pljunuo u njenom pravcu nakon čega je postupajuća zamenica javnog tužioca obavestila policiju.

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je Z. V. određeno zadržavanje u trajanju od 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ometanje pravde.

Kako su preduzete sve neophodne dokazne radnje pred tužilaštvom podnet je optužni predlog da je osumnjičeni izvršio krivično delo, kako je napred navedeno.

Video: Uhapšen muškarac iz okoline Velikog Gradišta zbog pretnji novinarki Jeleni Obućini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA