≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve fotografije posle tragedije na Novom Beogradu: Misteriozan zvuk, niko ne zna kako se čovek ubio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije još poznato kako je čovek stradao

  • 7
Pariske komuna zgrada, plinska boca, Foto: Telegraf

U zgradi u Ulici Pariske komune na Novom Beogradu jutros se dogodio požar i samoubistvo, saznaje Telegraf.rs na licu mesta.

"Čuo se veliki pucanj, tu na trećem spratu. Čoveka su našli mrtvog na podu. Policija nam je rekla da nema ni plinske boce ni pištolja, kako se on ubio i šta se desilo niko ne zna. Požar je brzo lokalizovan, policija je još unutra i nikoga ne puštaju da uđe. Znamo čoveka iz viđenja, ali ništa osim toga", - rekao je za Telegraf.rs komšija iz zgrade.

Podsetimo, brzom reakcijom vatrogasnih ekipa požar je ugašen, a policija vrši uviđaj na licu mesta. I naš reporter je primetio jedan policijski automobil.

Ispred stana stigla i ćerka pokojnog čoveka 

"Znam da su ga našli pored kreveta, malo je izgoreo. Znamo i da je bio na lečenju, a svi kažu da ne znaju kako se ubio", rekla nam je žena koja je zaposlena u lokalnoj prodavnici.

U zgradi ispred stana se nalaze pripadnici policije i ćerka pokojnog muškarca. Prema rečima komšija, on ima oko 60 godina, a zgrada je od trećeg sprata do prizemlja potpopljena od vode koju su koristili vatrogasci.

Video: Buktala vatra u centru Beograda: Izbio požar na Paliluli, vatrogasci na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA