Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova lažna dojava o eksplozivnoj napravi na aerodromu u Prištini

Vreme čitanja: oko 1 min.

Portparolka Kosovske policije za region Prištine, Fljora (Flora) Ahmeti, kazala je za prištinsku Kohu da je policija odmah izašla na lice mesta i započela sa sprovođenjem operativnih radnji s ciljem rešavanja situacije

  • 0
Aerodrom Priština Foto: Shutterstock

Kosovska policija dobila je dojavu da je moguće da će doći do eksplozije na aerodromu u Prištini

Portparolka Kosovske policije za region Prištine, Fljora (Flora) Ahmeti, kazala je za prištinsku Kohu da je policija odmah izašla na lice mesta i započela sa sprovođenjem operativnih radnji s ciljem rešavanja situacije, pišu prištinski mediji, prenosi KoSSev.

- Oko 21 čas dobili smo informaciju o sumnjama u vezi sa mogućom eksplozijom na Međunarodnom aerodromu ‘Adem Jašari’. Policija je odmah izašla na lice mesta i počela sa preduzimanjem neophodnih operativnih radnji za upravljanje situacijom - rekla je Ahmeti.

Za ovu dojavu o eksplozivnoj napravi ispostavila se da je lažna. To je potvrđeno za Klan Kosova iz Kosovske policije, odakle su naveli da nakon provera nisu pronašli ništa sumnjivo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA