≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovde je otac godinama ćerku (8) držao kao roba, a ženu tukao i mučio: Velika potraga za nasilnikom sa Zvezdare

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo", kaže naš izvor

  • 9
Nasilje u porodici, Zvezdara, Mirijevo Foto-kolaž: Nikola Tomić

Beogradska policija traga za Urošem Pašalićem (37) za koga se sumnja da je godinama u stanu kao roba držao svoju ćerku (8).

Jeziv zločin je otkriven tako što je njegova supruga Ivana L. (45) slučaj prijavila policiji na Paliluli.

Ekipa "Telegaraf.rs" nalazi se u zgradi u kojoj je živeo Pašalić. Vrata stana su zapečaćena. Kvaka razvaljena, a prema rečima komšija, to je moralo da se uradi kako bi ušli u stan gde se nalazila devojčica.

Nasolje u porodici, Zvezdara, Mirijevo Foto: Nikola Tomić

Inače, devojčica koju je otac Uroš Pašalić godinama držao kao roba u stanu na Zvezdari, kako Telegraf saznaje, nađena je u veoma teškom stanju.

"Dete je nađeno, da tako kažemo, jedva živo. Pružena joj je potrebna nega, a za ocem nasilnikom je raspisana potraga", rekao nam je sagovorni iz istrage ovog slučaja.

Za Urošem Pašalićem sa Zvezdare raspisana je potera nakon što je, kako je rečeno za Telegraf, njegova supruga Ivana L.  sa razbijenim nosem i podlivima ispod oka došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.


"Ona je došla sva isprebijana i krvava. Prijavila je da ju je Uroš pretukao, da nasilje traje i da je u stanu devojčica koja ima 8 godina i koju drži kao roba. Policija Palilula je otišla na mesto i zatkela strašan prizor. Dete je spaseno, a on je pobegao", rekao nam je sagvoronik iz istrage ovog slučaja.

Inače, ona je izjavila da ju je Uroš glavom udario u nos i da je tako zadobila prelom.

Oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo

Nakon što je dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten o nasilju nad partnerkom i detetom koje se dogodilo na GO Zvezdara, naloženo je zadržavanje osumnjičenog, međutim kako se isti dao u bekstvo, dat je nalog za raspisanje potrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drska dama

    27. mart 2023 | 12:39

    Gde je bila majka do sada?Ako je vec monstrzm godinama drzao zatoceno dere!Nije to par dana pa nije imala priliku da prijavi.Tek kada je ona bila pretucecena istina izasla na videlo.Jako cudno !

  • Marina

    27. mart 2023 | 12:31

    Otac bi trebao da bude zaštitnik, da pruži ljubav i sigurnost. Ovo je monstrum, a ne otac. Treba ga osuditi maksimalno i da mu svaki dan u zatvoru bio kao život ove devojčice. 😭😭😭

  • Гаргамел

    27. mart 2023 | 12:36

    Ово је показатељ колико смо као друштво стагнирали ... ако родитељи нису нормални ( отац насилник а мајка саучесник јер је осам година ћутала) то дете има неку родбину која је могла позвати полицију и социјалну службу!!! Фасцинантно је како је све више нормалних момака неожењених а монструми по правилу имају жену и децу ... шта је то што жене привлачи код насилника, манијака, убица, лопова ! ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA