Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužna sudbina majke petoro dece iz Jagodine: Otišla od muža nasilnika, batinama joj presudio dečko

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nesrećnica je non-stop trpela nasilje"

  • 5

Bojan Manojlović (46), koji je osumnjičen da je batinama ubio partnerku Andreu Kocić (35) danas će izneti odbranu pred Višim javnim tužilaštvom u Jagodini, a kako saznajemo na licu mesta, nesrećna žena, koja je bila majka petoro dece, trpela je nasilje i u prvom braku.

"Ona se razvodila od supruga sa kojim ima petoro dece. On ju je zlostavljao, trpela je nasilje non stop. S ovim nije bila dugo, ali je on poznat kao problematičan, valjda se i drogira. Čuli smo da ju je tukao dok nije umrla", rekle su komšije nesrećne žene.

Dodali su da joj je prvi suprug D. K. kamenorezac i da se za njega udala kada je imala 17 godina.

"Udala se sa 17 godina. Njen prvi suprug je kamenorezac. Lepo su živeli... Ona je sa 17 godina rodila prvo dete, međutim, imali su nesuglasice i rastali se. Sada smo je videli sa Bojanom, svima nam je bilo čudno, kako je ona završila sa njim. Ona je bila divna i nasmejana, a on... problem", rekle su komšije.

Podsetimo, Bojan Manojlović (46) uhapšen je juče pod sumnjom da je nasmrt pretukao partnerku Andreu Kocić (35) majku petoro dece.

Kako je pisao "Telegraf.rs" on je mirno sačekao policiju i predao se.

Inače, Andrea Kocić ga nije prijavljivala za nasilje.

Obdukcija ubijene žena je završena, ali u tužilaštvo još nije stigla.

Sumnja se da je nesrećna žena izdahnula nakon silnih povreda i preloma na telu, ali i da je imala unutrašnje krvarenje.

Nesrećna žena juče je bila kod njega u stanu.

Prema rečima komšija, iz stana se čula buka i zato su pozvali policiju.


Video: Masakr u Novom Sadu: Muškarac ubio ženu i njene roditelje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😷😷😷😷😷

    29. mart 2023 | 15:59

    Ne znam zasto se cudimo nasilju? Pa zar na TV-u ne prkazuju svakodnevno nasilje u rijalitiju, zar VI ovde ne izvestavate jedno deset puta dnevno sta rade one spodobe po rrijalitiju? Niko to ne sankcionise. I sta onda ocekujemo od obicnih gradjana?

  • Vodolijax

    29. mart 2023 | 15:56

    Da li žena koja je pobegla od muža nasilnika i ima petoro dece treba da ima dečka ......ili treba da se posveti deci i obezbedi im koliko toliko normalan život svojim radom....

  • Maja

    29. mart 2023 | 16:26

    Boze dragi opameti ovaj narod ovo je strasno sta se desava jadna zena pokoj joj dusi zene pazite se ne verujte muskarcima bolje sam sa sobom biti nego da se desi nesto onda je kasno narkomanlija alkoholizam vlada inace zna se to opamti veka da su iz Srbije muskarci porocni i da zene zlostavljaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA