≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević otišao u zatvor na izdržavanje kazne

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan J. Vučićević, podsetimo, dobio je kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog dva tvita koja je uputio novinaru i nekadašnjem direktoru televizije N1 Jugoslavu Ćosiću

  • 4

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević danas odlazi na izdržavanje šestomesečne zatvorske kazne u Okružni zatvor u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

- Rekao sam da ću ići u zatvor i evo idem u zatvor, javljam se na odluženje zatvorske kazne. Sve sam rekao, sve znate. Kada pređem ovu kapiju, obavestiću zatvorsku upravu da stupam u štrajk glađu. Imam dva zahteva, jedan je revizija postupka, na osnovu koje sam osuđen po krivičnoj tužbi Jugoslava Ćosića, jer mislim da je presuda skandalozna, politička. Drugi zahtev je pokretanje inicijative za dekirminalizaciju uvrede - rekao je Vučićević.

Dragan J Vučićević, Odlazak na odsluženje zatvorske kazne Foto: Nikola Tomić

Dragan J. Vučićević, podsetimo, dobio je kaznu zatvora u trajanju od šest meseci zbog dva tvita koja je uputio novinaru i nekadašnjem direktoru televizije N1 Jugoslavu Ćosiću.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA