Vreme čitanja: oko 1 min.

Vučićevićeva nevenčana supruga uplatila kaznu: "Verovatno će se ljutiti, ali kod kuće je ostavio šestoro dece"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić

  • 71
Dragan J Vučićević, Odlazak na odsluženje zatvorske kazne Foto: Nikola Tomić

Nevenčana supruga glavnog urednika "Informera" Dragana J. Vučićevića, Marija Đurišić, uplatila je novčanu kaznu od 200.000 dinara po presudi Drugog osnovnog suda u Beogradu za krivično delo uvrede na osnovu tužbe Jugoslava Ćosića.

Marija je rekla da je kaznu platila na svoju inicijativu, bez prethodnog dogovora sa suprugom, jer više nije mogla da brine za njegovo zdravlje, koje je i pre njegovog odlaska u zatvor bilo narušeno, prenosi Informer.

- Meni je Vučko izričito zabranio da ja to platim. Međutim, on je čovek koji ima određene zdravstvene probleme, koji štrajkuje glađu, koji je kod kuće ostavio šestoro dece, uz to i bebu od osam meseci, koja nijednom nije spavala bez njega sve ovo vreme - rekla je Marija Đurišić.

- Ja ne mogu da dozvolim da on sebe na taj način uništi, da uništi svoju decu, i da mu se, na kraju krajeva, nešto desi. Ja nisam mogla da dozvolim da njegova deca odrastaju bez oca. On će se, verovatno, jako ljutiti na mene, ali to ću ja s njim rešiti - poručila je Vučićevićeva supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihajlo

    5. april 2023 | 11:39

    Nevin čovek ni ne treba da bude u zatvoru.

  • Nebojsa

    5. april 2023 | 11:42

    Brzina supruga je uradila iz najbolje namere tako nesto, neće dozvoliti da porodica ispaštaju a i čovek koji nije uopšte kriv ne treba da bude u zatvoru

  • Mare

    5. april 2023 | 12:57

    Smatram da je sudstvo donelo pogresnu odluku!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA