Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija se ponovo oglasila o bahatom vozaču lamborginija: Nizao prekršaje, a auto nije njegov

Vreme čitanja: oko 1 min.

Automobil je u vlasništvu rent-a-kar agencije

  • 5

Pripadnici Uprave saobraćajne policije detaljnim proverama utvrdili su da je protiv U.P. (25) koji je vozeći automobil "lamborgini" snimao svoju nebezbednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podneto više zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih naloga zbog više desetina prekršaja učinjenih u saobraćaju.

"U toku su procedure koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo kako bi utvrdili ko je vozač koji je počinio sedam saobraćajnih prekršaja koji su izvršeni navedenim vozilom u periodu od 2. februara do 18. marta ove godine, a koji su otkriveni kamerama u sistemu video nadzora za detektovanje saobraćajnih prekršaja", stoji u saopštenju MUP.

Kako se dalje navodi, proverama je utvrđeno da vozilo marke "lamborgini" koje je 27. marta ove godine privremeno oduzeto od U.P. nije u njegovom vlasništvu, već jedne rentakar agencije.

Kako smo ranije pisali, automobilom je upravljao tiktoker Uroš Panić, kome je policija oduzela luksuzni narandžasti automobil "lamborgini".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan

    5. april 2023 | 22:37

    Osnujes rent a car, stavis je pod neku firmu kojom stvarno pravis pare pa izbijes pdv kad kupujes takav, izbijas troskove, amortizaciju i uvek mozes reci, kao sad, nije moj, iznajmio ga😉

  • Dejan

    5. april 2023 | 22:51

    Sramota kakvim ovcama narod smatrate. Kakvi smo, odlično nam je.

  • Mark

    6. april 2023 | 01:38

    Uzeo iz svog rentakara hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA