≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bahati vozač BMW-a sa Zrenjaninca pušten na slobodu: Pijan i drogiran vozio više od 100 na sat, mladić umro

Vreme čitanja: oko 2 min.

U trenutku nesreće vozio je automobil, a imao je zabranu upravljanjem vozilom

  • 25
nesreća, zrenjaninski put Foto: Telegraf

Denis S. (23) koji je učestvovao u jezivoj nesreći na Zrenjaninskom putu kada je nastrdao Džemo K. (37) pušten je da se brani sa slobode, saznaje "Telegraf.rs".

Po odluci Višeg suda u Beogradu on je u pritvoru bio zbog nepružanja pomoći povređenim licima u nesreći. Nakon saslušanja svih svedoka pušten je iz pritvora.

Inače, tokom istrage utvrđeno je da je Denis vozio više od sto na sat i da je bio pod dejstvom narkotika i alkohola.

Nesreća

Podsećanja radi, nesreća se dogodila 12. februara ove godine, kada se BMW sa beogradskim tablicama kretao desnom saobraćajnom trakom prema gradu, a u trenutku kada je prelazio u levu traku, u njegovu bočnu stranu prednjim delom je udario BMW sa valjevskim tablicama.

Džemo K. nalazio se za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka, a u nesreći je zadobio teške telesne povrede. On je nekoliko sati kasnije u bolnici podlegao povredama. Njegova devojka J. I. (34) zadobila je teške povrede.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, Denis S. ima jednu presudu prekršajnog suda i 20 prekršanih naloga.

U trenutku nesreće vozio je automobil, a imao je zabranu upravljanjem vozilom.


Istraga

Denis S.  je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu rekao da su ga ljudi izvlačili iz automobila, da je on onesvešćen išao po putu i da se u jednom trenutku setio prijatelja i zatražio da dođe po njega. Osumnjičeni je objasnio sudiji da je "bio u potpunom šoku i da se mnogih detalja i ne seća".

- Denis je rekao da ga je drug odvezao na privatnu kliniku gde su ga pregledali, ali tamo nisu imali rendgen pa je upućen u Urgentni centar. Nije mogao da pomogne devojkama jer je i sam bio povređen - rekao je za "Telegraf.rs" Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog mladića.

Advokat Bojan Ječmenica Foto: Privatna arhiva

Pred tužiocem, 17. marta, saslušani su Denisova rođena sestra, njena drugarica i njegov drug.  Nezvanično, oni su izjavili da je Denis bio u teškom stanju i da "nije znao gde se nalazi".

Njegov drug je potvrdio da ga je pozvao i rekao da dođe po njega jer imao nesreću, da ga je odvezao u privatni kliniku, a zatim i u Urgentni centar.

(Telegraf.rs)

Video: Drogirani i pijani vozač BMW-a ostavlja sestre i beži: Trenutak jezive nesreće na Zrenjanincu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    9. april 2023 | 09:07

    Para vrti gde burgija nece,ovsj bi trebalo da bude osudjen na tridesetak godina...

  • Miki035

    9. april 2023 | 09:13

    Dali je moguće bio u šoku nije znao gde se nalazi a zna da pozove druga a nezna da pomogne povredjenima nadrogirano djubre.

  • Ja

    9. april 2023 | 09:04

    Pa naravno pušten da opet sedne za volan i ubije nečije dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA