≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Džip" supruge Đorđa Višackog izgoreo u požaru na Zvezdari: Policija i tužilaštvo vode istragu

Vreme čitanja: oko 1 min.

O slučaju je obaveštena policija i tužilaštvo

  • 2
Đorđe Višacki, oks Foto: Telegraf

Džip supruge Đorđa Višackog, genralnog sekretara Olimpijskog komiteta Srbije izgoreo je jutros oko 5 sati na Zvezdari , saznaje "Telegarf.rs".

O slučaju je obaveštena policija i tužilaštvo.

Kako nezvanično saznajemo, inspektori su obavili razgovor sa vlasnicom "folksvagena tuarega". Ona je rekla da pretnje nije dobijala i da ne zna šta se dogodilo. Nezvanično, rekla je da se čula samo eksplozija.

Još nije poznato da li je požar podmetnut.

Policija je uzela snimke sa kamera iz Ulice Laze Tokića na Zvezdari.

Tokom požara oštećen je još jedan automobil.

Tokom požara niko nije povređen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    10. april 2023 | 13:34

    Ne postoji ulica Laze Tokića ni na Zvezdari a ni u Beogradu.

  • Juznoprugas

    10. april 2023 | 21:49

    Visacki i ostali Jugosloveni koji sede u olimpijskom komitetu Srbije odavno su trebali da podnesu ostavke. Njima je ne bitan imidz niti su svesni koliko rade na stetu sportskih interesa Srbije?!Sa kojim pravom i sa cijim novcem OKS pomaze finansijski OKCG(koji vode Milovi ljudi) da putuju CG sportisti na mediteranske igre u Alzir?! Neki ljudi koji rade u press sluzbi OKS konzumiriju opijate i puse travu posle sportskih dogadjaja!To je sramota kakvi tipovi im rade u njihovoj press sluzbi! Ne moze predsednik OKS da kaze brinem se zbog loseg kvaliteta kosarke u regionu ex-yu?!Zar OKS nije sramota sto nemamo niti jednog ski trkaca,alpskog skijasa,ski skakaca ili bob tim za ZOI?!Srbija je brdsko planinska zemlja.Nikada se nismo kandidovali za zimski ejof.Taj ejof su vec organizovali Rumuni i Bosanci organizovali.OKS sluzi da stiti samo interese kosarke i veslanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA