≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jezivi detalji zločina u Ripnju: Stojan silovao devojčicu pre nego što ju je ubio?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon jezivog zločina osumnjičeni je, kako se veruje, otišao do kuće devojčice i nožem pokušao da ubije članove njene porodice

  • 17
Ubistvo, Zuti breg, Ripanj Foto: Nikola Anđić

Stojan I. (38), koji se sumnjiči da je u Ripnju ubio 16-godišnju Nevenu P. i zadao povrede nožem članovima njene porodice, devojčicu silovao pre nego što ju je ubio.

Sumnja se da je osumnjičeni Stojan Nevenino telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju - majku, ujaka i baku.

Oni su hospitalizovani i utvrđuje im se stepen povreda.

Osumnjičenom je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsetimo, telo nesrećne devojčice prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Na stomaku je imala nekoliko uboda.

Nezvanično, Stojan je mislio da mu je bačena crna magija i da su mu komšije to uradile.

Na teret mu se stavlja teško ubistvo i preti mu doživotna robija. Osumnjičeni je, navodno, do sada 20 puta prijavljivan policiji.

Inače, reč je o porodici koja ima šestoro dece i koja živi u jako teškim uslovima.


"Poštena i namučena porodica, živeli su u jako teškim uslovima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću. Otac izdržava porodicu tako što radi teške fizičke poslove. Pre tri godine im je izbio i požar u kući, tada su praktićno ostali bez krova nad glavom", rekao je sagovornik Kurira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko

    10. april 2023 | 18:13

    20 puta bio prijavljen i na slobu pusten?!!! E sad lepo od nacelnika,zamenika supa,predsednika suda ,tuzioca i tako redom...pa ko je kriv neka odgovara sto je omogucio bolesnom psihopati da izvrsi ovaj zlocin tj indirektno pomogao..

  • Lom

    10. april 2023 | 18:25

    Zasto ste hapsili gnjidu? Zasto nije "pruzao" otpor policiji pri pokusaju hapsenja?

  • 65

    10. april 2023 | 18:36

    I danas po ko zna koji put sam ZVALA policiju kažu nemaš povrede,nemaš svedoke......i to je to...možda nečeg trebati svedoci,ako me ne bude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA