≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kuća strave u Ripnju: Ovde je živela silovana i ubijena devojčica, kapi krvi po pločicama, razbacane stvari

Vreme čitanja: oko 2 min.

Po kući su razbacane stvari, garderoba, blato...

  • 11
Ripanj ubistvo Foto: Facebook, Nikola Anđić

U kući u Ripnju u kojoj se juče dogodio stravičan zločin kada je Stojan Ilić (38), nakon što je silovao i ubio N. P. (16), pomahnitao uleteo nožem i izbo njenu majku S. P. (34) , baku M. P. (56) i ujaka N. P. (30), po podu su i dalje kapljice krvi.

Ripanj ubistvo Foto: Nikola Anđić

Unutra su ožalošćeni članovi njene porodice, kao i ujka kojeg su pustili na kućno lečenje. Svi plaču i sede u jednoj prostoriji.

Po kući su razbacane stvari, garderoba i blato.

Na kauču sedi ujka N. P. koji je u ispovesti za Telegraf ispričao kako se dogodio krvavi pir.

Za stolom mlađi maloletni brat koji nam je ispričao da je bio u kolima sa Stojanom i svojom sestrom neposredno pre nego što je silovao i ubio.

"Krenuo sam sa njima kolima, meni je Stojan rekao da izađem i kupim baterije. Onda su nestali kolima... Ja sam sve ostavio u tim kolima, nemam ni telefon, ni ništa. Ništa nije ukazivalo na to da će sve ovo da se dogodi. Znate, on se udvarao mojoj majci. A mojoj sestri je kupovao stvari, šminku... Njegov rođeni brat je nekoliko puta mene pokušao da napadne, vikao da mu se sviđam. Inače, oni su znali da dovedu prostituke i onda da ih tuku tu po ulici", rekao je on.

Podsetimo, nesrećnu devojčicu juče je oteo, silovao i ubio Stojan Ilić (38). Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.


Osumnjičeni Stojan nalazi se u pritvoru. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, silovanje i nanošenje teških telesnih povreda. Prema našem Krivičnom zakonu ukoliko se dokaže krivica preti mu kazna doživotnog zatvora.

On ju je nožem ubo u stomak i vrat. Na rukama je imala poeskotine dok se branila. Njegovo lice je bilo izgrebano kao i ruke.

Obdukcija devojke je u toku.

Komšije pričaju da je majka često napuštala svoj dom i da nije boravila sa decom, kao što je bio slučaj sa njihovim ocem.

(Telegraf.rs)

Video: Deka ubijene devojčice otkrio sve šta se dešavalao u kući pre i nakon stavičnog zločina u Ripnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No name

    11. april 2023 | 15:41

    I sada ce montrum da lezi u zatvoru sa TVom, u toplom sa svim mogucim obrocima, verovatno u boljim uslovima nego sto ovi ljudi imaju i onda kazu nije humano uvesti smrtnu kaznu, nije humano da monstrum nastavi da zivi posle svega sto je uradio.

  • Mile

    11. april 2023 | 16:30

    Celo selo znalo sve i naravno vodili babske priče. Vidi se da je familija ugrožena. Čuj, udvarao se mami a maloj kupovao šminku.... Jel to dete imalo odraslih muškaraca u familiji ili su svi, sve znali a nisu ništa mogli. Veliki broj devojčica od 15-18 godina ide sa odraslima, ZADRUGA..,...!

  • AK47

    11. april 2023 | 17:31

    Moram da kazem bolnu istinu. Svaki slucaj...pogledajte novine tv sve porodice su siromasne na ivici prezivljavanja. Bas sam istrazivao mozete i vi svi su na ivici siromastva...to je jedan od problema. Molim vas evo sami istrazite svi slucajeve apsolutno! Nemastina. Nek nam je Bog u pomoci! Ovo je uzasno pretuzno, plasim se za sve normalne ljude!😔😢😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA