≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je poslednja fotografija silovane i ubijene devojčice u Ripnju: Nasmejana i zagrljena sa društvom iz škole

Vreme čitanja: oko 2 min.

Stojanova ćerka je išla u isti razred u koji i silovana i ubijena

  • 14
Ripanj ubistvo Foto: Nikola Anđić

N. P. (16) iz Ripnja koju je, kako se sumnja, silovao i ubio Stojan Ilić (38), išla je u jednu srednju školu u Beogradu, a na poslednjoj fotografiji na kojoj se slikala sa društvom iz škole, ona je nasmejana i zagrljena.

"Imala je jednu najbolju drugaricu, Saru, bile su nerazdvojne. Inače, Stojanova ćerka je išla u isti razred u koji i moja sestra. On joj je stalno kupovao neku šminku, garderobu, a udvarao se mojoj majci... Stalno nam je bio u kući, a mi smo sami ovde sa dedom i babom. Majka je u Kruševcu sa drugim mužem, a otac živi 5 kilometara odavde. Moja sestra, koliko ja znam, nije imala dečka, bila je kao i sve tinejdžerke", rekao nam je brat silovane i ubijene devojčice.

Inače, komšiluk za majku S. P. (34) pričaju da je upravo ona "kumovala" tome da se Stojan druži sa njenom ćerkom, a da se preudala i zapustila decu.

"Majka se zbiližila sa Stojanom. Pa on je od male imao slike po telefonu, šta da vam kažem. Priča se sve i svašta, neka to ispita policija, nije na nama da pričamo", rekao nam je jedan komšija.

Inače, Stojan je nožem jurio i mlađu sestru od ubijene i silovane N. P., ali je malena uspela da pobegne u kuću kod bake koja živi pored. Navodno je hteo i da napadne porodicu koja živi u kući ispod njihove, ali je ipak pobegao.

Inače, Stojan je pomahnitao uleteo juče nožem i, nakon što je silovao i ubio N. P. (16), on je izbo njenu majku S. P. (34) , baku M. P. (56) i ujaka N. P. (30), a po podu kuće su i dalje kapljice krvi.

U kući smo zatekli ožalošćene članove njene porodice, kao i ujka kojeg su pustili na kućno lečenje. Svi plaču i sede u jednoj prostoriji.


Na kauču sedi ujka N. P. koji je u ispovesti za Telegraf ispričao kako se dogodio krvavi pir.

Podsetimo, nesrećnu devojčicu juče je oteo, silovao i ubio Stojan Ilić (38). Njemu je određeno policijsko zadržavanje, a sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni Stojan nalazi se u pritvoru. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, silovanje i nanošenje teških telesnih povreda. Prema našem Krivičnom zakonu ukoliko se dokaže krivica preti mu kazna doživotnog zatvora.

On ju je nožem ubo u stomak i vrat. Na rukama je imala posekotine dok se branila. Njegovo lice je bilo izgrebano kao i ruke.

Obdukcija devojke je u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Deka ubijene devojčice otkrio sve šta se dešavalao u kući pre i nakon stavičnog zločina u Ripnju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misa

    11. april 2023 | 20:14

    Sta ima gore i tuznije nego kafa ti neko ubije dete vratiti smrtnu kaznu,jer za ovakve treba ofirmiti hitan preki sud ,da ne trosi ni novac ni vreme ovom napacenom narodu,zivela smrtna kazna zs ovakve

  • SRB-in

    11. april 2023 | 20:13

    Tuga velika a za monstruma smrtna kazna

  • Narod

    11. april 2023 | 20:52

    Gde nestade nase junaštvo, ponos i cast? Zna se sta se radi za ovako nesto. Mila devojcice, neka te andjeli cuvaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA