≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnicma iz Novog Pazara policija oduzela motore, a oni se vratili, probili ogradu i opet ih ukrali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Motori su ponovo parkirani na mesto sa kog su ih maloletnici odvezli, a protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave

  • 3
Policijski uviđaj Foto: Milena Đorđević

Pet maloletnika iz Novog Pazara sumnjiči se da su učinili tešku krađu i da su sa policijskog parkinga otuđili četiri motocikla, koja su im ranije policajci oduzeli. Brzom intervencijom pripadnika MUP-a ova teška krađa je rasvetljena, a maloletnici su privedeni.

- Pre određenog vremena policija je od tih dečaka oduzela motore manje kubikaže jer su bili nebezbedni i neispravni. Ali, oni su posle nekoliko dana odvalili ogradu i odvezli se na motorima. Međutim, brzo su pronađeni - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Motori su ponovo parkirani na mesto sa kog su ih maloletnici odvezli, a protiv njih će biti podnete odgovarajuće prijave.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo ni Kvenitin Tarantino ne bi bolje osmislio :Da li ovo najoriginalnija krađa ikada?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    16. april 2023 | 20:44

    Deci i sirotinji se oduzimaju a narko-dilerima sa dzipovima i bez ikakvih papira se ne oduzima nista.Znaci deca nisu ukrala nista,nego dosli da uzmu svoje.

  • He

    16. april 2023 | 20:03

    Svaka cast..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA